HABERLER

Aynur Aydın; Almanya’da Doğdu, Beşiktaşlı Oldu

O hit şarkılarıyla ortalığı kasıp kavurmasına kavuruyor ama Beşiktaş deyince akan sular onda da duruyor. Sahneden maç takip etmeler mi dersiniz, ekibine kendi işi olsa bile Beşiktaş’ın maç günlerinde verdiği izinler mi dersiniz... “Almanya’da doğdu, Beşiktaşlı oldu, helal olsun sana Aynur Aydın” denecek türden. ‘O gerçek bir Dişi Kartal! Beşiktaş Dergisi Aynur Aydın ile buluştu ve bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Hazal Kalkavan’ın yaptığı o röportajdan bazı bölümler....

“Hayalimde hep İsveç’te hep albüm yapmak vardı. Popun merkezi orası dünyada. Britney Spears, Back Street Boys, Katy Perry aslında aklımıza gelen birçok şarkıcı albümlerini orada yapıyor. Hayalimde İngilizce albüm yapmak vardı sonra Türkçe’ye döndüm. Sonra da bu huyum geçmedi, orda çalışmaktan zevk aldım.”

“Ben küçükken de fanatik Beşiktaşlı’ydım. Çok sevdiğim kuzenim Beşiktaşlı’ydı. En yakın arkadaşımdı o benim aynı zamanda. Bir ara koptum futboldan. Ama Türkiye’ye taşındıktan sonra yine özüme döndüm. O coşkuyu görünce yine eski halime döndüm. Fanatik Beşiktaşlıyım!”

“Çok sevdiğim bir şarkım var ‘Diğer Yarın’ diye. Özel bir şarkı benim için. Çarşı için yaptığım bir şarkıydı zaten. ‘Yıkılsa yansa bir gecede dünya, benim senin diğer yarın, bir doğru var ki değişemez asla, bizim yine diğer yarın’ diye sözleri. Bu şarkımı bir şekilde uyarlayacağım.”

“Kesinlikle Quaresma favorim. Caner Erkin’i de çok başarılı buluyorum. Bir de söylemeden geçemeyeceğim Marcelo inanılmaz teknik bir defans. Teknik defans zor bulunur, daha çok güç üstünedir bence. Ama Marcelo defans hattında fark yaratıyor. Çünkü klasik bir stopere göre Marcelo hem güçlü hem teknik bir futbolcu.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Mayıs sayısında... 
Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde