HABERLER

Fabricio Ramirez: ‘Beşiktaş’ın askeriyim’

Beşiktaşımız’ın başarılı file bekçisi Fabricio Agosto Ramirez, Beşiktaş Dergisi Nisan sayısının kapağına konuk oldu.

Siyah Beyaz çubuklu formayla Vecindario’da ile başladı onun futbol hayatı. Kanarya Adaları denilen bir İspanyol beldesi, tropik bir cennet; adı sanı pek duyulmamış... Aradan yıllar geçti ve artık Siyah Beyaz’ın en görkemli rüya takımlarından Beşiktaş’ın kalesini koruyor Fabri.

“Kanarya Adaları”ndan uçtu, semtimize geldi ve “Kartal” oldu o. Düşmandan yuvasını sakınan gerçek bir yırtıcı kuşa dönüştü. Beşiktaş’ın askeri oldu ve şimdi de Beşiktaş Dergisi’nin kapağını süslüyor. Fabri ile yapılan röportajdan bazı bölümler ise şöyle:

“Bana güvendiğiniz için teşekkür ediyorum. Sevginize layık olmak için tüm konsantrasyonumu Beşiktaş’ın başarısına odakladığımı ve kalemizin emin ellerde olduğunu bilin istedim. Şampiyonluk bizim olacak.”

“Real Madrid de, Barcelona da bazen savunmada açık veriyor, gol yiyor, gol atıyor. Futbolun doğası bu.”

“Olimpiakos maçı sonunda deniz tarafındaki tribüne gittik. On ikinci adamımız, Beşiktaşlı taraftarımızı mutlu görmek bizi de mutlu ediyordu. Heyecandan üçlü çektirirken ‘Şişttt’ yapmayı unuttum.”

“İyi bir kaleci olmak için ilk başta çıktığın her antremandan keyif alman lazım. Kendini geliştirebiliyorsan bu en büyük adımdır. Sonrasında her antremanda bir şeyler öğrenebiliyor musun, kendine bir şeyler katabiliyor musun bu da çok önemlidir.

“File bekçiliği yapmam, oyunu daha ileriden okurum. Yalnızlığı reddeder ve stoperlerimizle bir olurum. Kaderime razı olmayı değil, ‘en iyi savunma saldırıdır’ deyip kaderime başkaldırmayı tercih ederim. Beşiktaş’ın askeriyim.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Nisan sayısında...

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr

Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde