HABERLER

22.03.2017

GÜNCEL HABERLER

Milliyet Spor Ödülleri'nde Beşiktaşımız'ın Gurur Tablosu

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine; Başkanımız Fikret Orman, Deniz Atalay (As Başkan, Kulüpler Birliği ve Federasyon Temsilcisi, Bolu-Gerede Tesisi'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile spor dünyasından birçok isim katıldı.

Halk oylaması ile jüri üyelerinin oyları sonucu ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, Kulübümüz; ‘Yılın Takımı’, ‘Yılın Spor Adamı’ ve ‘Yılın Antrenörü’ kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Başkanımız Fikret Orman’ın ‘Yılın Spor Adamı’ ödülünü aldığı törende, Futbol Takımımız ‘Yılın Takımı’, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise ‘Yılın Antrenörü’ ödülünün sahibi oldu.

‘Yılın Spor Adamı’ ödülüne layık görülen Başkanımız Fikret Orman, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hangi takımlı olursa olsun bana oy veren bütün sporseverlere teşekkür ediyorum. Benimle birlikte görev yapan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma beni bir gün bile yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum.”