HABERLER

19.03.2017

GÜNCEL HABERLER

Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Düzenlenen Törenle Açıldı

Kulübümüz doğum gününde yepyeni bir tesise daha kavuştu. Camiamızın yeni buluşma adresi Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Başkanımız Fikret Orman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törenle kapılarını açtı.

Törene; Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.), Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Candaş Tolga Işık (İletişim:Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından  sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...)), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden ​Sorumlu.), Emre Kocadağ (Transfer Komitesi Üyesi.) ile Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Kongre Üyelerimiz katıldı.

Camiamızın uzun yıllardan beri ihtiyacı olan sosyal buluşma mekanı olması için Beşiktaş Belediyesi’nden tahsis edilen bina 11 aylık inşaat sonucunda 13 milyon TL harcanarak tamamlandı. Tesis, camianın ailece tüm yemek, spor, dinlenme ve davet organizasyonu ihtiyaçlarına indirimli olarak hizmet verecek.

“114. yaşında Beşiktaşımız artık bir dünya kulübü olmuştur”

Kulübümüzün bu güzel tesisinin açılışında Camiamızın çok değerli isimleri ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkanımız Fikret Orman, “Son yıllarda attığımız adımlarla kulübümüzün marka değerini Türkiye futbol endüstrisinin zirvesine ulaştırdık. Vodafone Arena bir yıl içerisinde şehrin önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Bugünse Beşiktaşımıza şehrin en şık tesislerinden birini de kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 114. yaşında Beşiktaşımız artık bir dünya kulübü haline geldi. Beşiktaşımızın geleceğini yaratma yolundaki çalışmalarımızda bizlere verdiği destek için tüm camiamıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Tesiste 2 adet restoran, 2 adet toplantı salonu ve spor merkezi bulunuyor

3 katlı tesisin giriş katı ve üst katında 2 restoran ve 2 adet özel toplantı salonu hizmet veriyor. Giriş katında yer alan ve 100 kişilik bir kapasiteye sahip olan Casual Restoran sabah 9.00 ile gece yarısı arasında konuklarını dünya mutfağının lezzetli yemekleri ile buluşturuyor. Pazar günü açık büfe brunch hizmeti restoranın ayrıca ‘Field’ adlı 2500 m2’lik bir bahçe alanı bulunuyor. Bahçe alanında geniş bir çocuk oyun parkı da yer alırken, alanda kermes, festival, sinema gösterimleri, düğün, doğum günü ve lansman gibi özel etkinlikler düzenlenebiliyor.

Bold Restoran’da İtalyan Mutfağı

Tesisin en üst katında yer alan Bold Restoran ‘fine dining’ konsept ile müşterilerine İtalyan mutfağından tatlar sunuyor. Maç günlerinde özel menüler sunacak olan restoran öğle 12.00 ile gece yarısı arasında hizmet veriyor. Sahne kurulumunun da yapılabildiği restoran özel etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. Bu tür etkinliklerde yine üst katta yer alan ‘Blackhall’ adlı alan Bold Restoran’ın kapasitesini artırmak için açılabiliyor.

Toplantı Odası

Tesisin en üst katında toplantı ve eğitimler için kullanılmak üzere 58 m2’lik bir oda bulunuyor. Ayrıca katta arkaya bakan bir de açık teras bulunuyor.

450m2’lik Fitness Salonu

Tesisin en alt katında kapalı yüzme havuzu ile onunla bağlantılı bir açık yüzme havuzu bulunuyor. Aynı katta 450 m2’lik alana kurulmuş bir de fitness salonu yer alıyor.  2 stüdyo alanının yer aldığı salonda SPA ve masaj salonları da bulunuyor.