HABERLER

23.02.2017

GÜNCEL HABERLER

İsrail’deki Atatürk Büstü İle Şehitlik Anıtı’nın Bakımını Yapan Shatil Ailesi Kulübümüzün Davetlisi Olarak İstanbul’a Geldi

Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile oynadığı maç için İsrail’in Beer-Sheva kentinde bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Türkiye’nin İsrail Büyükelçisi Kemal Ökem ile şehirdeki Atatürk büstü ile Şehitlik Anıtı’nı ziyaret etmiş ve ziyaret sırasında Atatürk büstü ile Şehitlik Anıtı’nın bakımını üstlenen Yehudith Shatil ve Yitzak Shatil ile tanışmışlardı.

Yehudith Shatil ve Yitzak Shatil, Kulübümüzün davetlisi olarak İstanbul’a geldi ve şehir turu gerçekleştirdi.

Shatil ailesi, bu sabah BJK TV’de yayınlanan Gündoğdu programına konuk oldu ve Hapoe Beer-Sheva maçında Beşiktaşımıza başarılar diledi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.) Shatil çiftinin yaptıklarından çok etkilendiğini ifade ederek şunları söyledi:

“İsrail’de şehitlerimizin anılması benim için çok önemliydi. Shatil ailesi, yıllarca Atatürk büstü ile Şehitlik Anıtı’na sahip çıktılar. Kendilerine bu yaptıkları çok değerli davranış için teşekkür ediyorum.”

Yehudith Shatil ve Yitzak Shatil, Futbol Takımımızın bu akşam saat 21.00’de Hapoel Beer-Sheva ile oynayacağı maçı Vodafone Arena’da izleyecek.