HABERLER

22.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Divan Kurulumuzun Yeni Üyelerine Rozetlerini Takdim Etti

Kulübümüzün kongre üyeliğinde 25 yılını doldurarak Divan Kurulu üyesi olmaya hak kazanan üyelerimiz için Vodafone Arena’da rozet takdim töreni düzenlendi.

Törene; Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu.), Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Erdal Torunoğulları (UEFA’dan Sorumlu.), Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, ​İcra Kurulu Üyesi.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden ​Sorumlu.) ile Divan Kurulumuzun yeni üyeleri katıldı.

Başkanımız Fikret Orman, rozet takdim töreninden önce konuklara hitaben yaptığı konuşmada Beşiktaşımızın bir dünya kulübü olma yolunda hızla ilerlediğini ifade ederek şunları söyledi:

“33 yıllık kongre üyesiyim. 13 senelik de Divan Kurulu üyesiyim. Zaman çabuk geçiyor. Epey uzun bir serüven yaşadık birlikte. Çocuk yaştan itibaren kulüpte bulunma fırsatı buldum. Sıkıntılı günleri birlikte atlattık. Beşiktaş’a sahip çıktığınız için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş önemli bir çıkış yakaladı. Camia olarak kenetlendik. Dünya kulübü olma yolunda ilerliyoruz. Yönetim kurulu olarak çok çalışıyoruz. Sürdürülebilir sportif başarı ve güçlü bir mali yapı için mücadele ediyoruz. Beşiktaş’ın marka değerini yükseltmek için uğraşıyoruz. Amacımız Beşiktaşlıları mutlu etmek. Zorlandığımız anlarda bize destek olan üyelerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim.

Divan Kurulu seçimini bir kongre üyemiz mahkemeye taşıdı ve mahkeme seçimin yenilenmesine karar verdi. Divan Kurulu’nun tekrar seçilmesi gerekiyor. Mahkeme seçim yapılmalı ama seçime Yönetim Kurulu götüremez, Divan Kurulu götürebilir kararı verdi. Divan Kurulu ise seçime gitmektense toplantı yapma kararı aldı. Divan Kurulu’nun seçime gitme zorunluluğu var. Beşiktaş, Türkiye’nin saygın ve hukuka bağlı bir kulübü. Hukuka uymak hepimizin görevi. Beşiktaş’ı mahkeme kapılarını götürmenin gereği yok. Divan Kurulu sadece seçim gündemiyle toplanabilir.

Ayakları yere basan bir yönetimiz. Olmamış başarıları kutlamayız. Sezonu sonu şampiyon olup üçüncü yıldıza kavuşmak istiyoruz. Avrupa’da önemli noktalara gelme arzumuz var.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmasını tamamladıktan sonra kongre üyeliğinde 25 yılını dolduran Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları ile yönetim kurulumuzun eski üyelerinden Yalçın Kaya Yılmaz’a rozetlerini takdim etti ve kendilerini kutladı.

Divan Kurulumuzun yeni üyelerine rozetlerini takdim eden Başkanımız Fikret Orman, üyelerimizi tebrik etti ve kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rozet takdim töreninden sonra Başkanımız Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Divan Kurulumuzun yeni üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli