HABERLER

11.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş JK Müzesi’ni Divan Kurulu Üyelerimize Tanıttı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katıldığı törenle açılışı yapılan Vodafone Arena’daki Beşiktaş JK Müzesi, Başkanımız Fikret Orman tarafından Divan Kurulu Üyelerimize tanıtıldı.

Divan Kurulu Üyelerimiz için yapılan özel tanıtım töreninde; Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden ​Sorumlu.), Kurul Üyelerimiz ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter de yer aldı.

Başkanımız Fikret Orman, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Camiamız için güzel bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Beşiktaş olarak yine Türkiye’de bir ilke imza attık. Bu müzenin ortaya çıkması için çok uğraştık. Beşiktaş Müzesi’nin kurulmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umarım müzemizi beğenirsiniz. Tüm Beşiktaşlıların çocuklarıyla ya da torunlarıyla müzemizi ziyaret edip Beşiktaş tarihine yakından bakmalarını istiyoruz.”

Konuşmanın ardından Başkanımız Fikret Orman, Divan Kurulu Üyelerimizle birlikte Beşiktaş JK Müzesi’ni gezdi ve üyelerimize müze hakkında bilgiler verdi.