HABERLER

02.02.2017

GÜNCEL HABERLER

Seyfi Karaca İçin Vodafone Arena’da Tören Düzenlendi

Beşiktaşımız'da geçmiş dönemlerde yönetim kurulu üyeliği yapan, önemli hizmetlerde bulunan, aynı zamanda Divan Kurulu üyemiz de olan merhum Seyfi Karaca için Vodafone Arena’da tören düzenlendi.

Başkanımız Fikret Orman ve eski başkanlarımızdan Serdar Bilgili'nin yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi'nden Sorumlu), ayrıca eski İkinci Başkanlarımızdan Hüsnü Güreli, yönetim kurullarımızda önceki dönemlerde görev alan çok sayıda eski yöneticimiz, Beşiktaş Futbol Akademi Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin, Futbol A Takımı Antrenörlerimiz Tamer Tuna ile Mehmet Kulaksızoğlu, eski futbolcularımızdan Rıza Çalımbay, Kurullarımızın üyeleri, kongre üyelerimiz ile Karaca’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Karaca’nın vefatından dolayı üzüntülerini belirten bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, "Seyfi Karaca hepimizin abisiydi. Serdar Bilgili döneminde hep beraber çalıştık. Çok güzel hatırlayacağımız anılarımız var. İyi bir dostluk, iyi bir anı ve evlatlarına da iyi bir isim bıraktı. Çok üzgünüz, özleyeceğiz. Hayatın içinde bunlar var. Allah sabır versin, gani gani rahmet eylesin" ifadelerinde bulundu.

Seyfi Karaca'nın oğlu Gökhan Karaca da üzüntülerini dile getiren bir konuşma yaptı.

Merhum Seyfi Karaca’nın Beşiktaş bayrağına sarılı tabutu okunan duaların ardından cenaze namazı için Zincirlikuyu Camii'ne götürüldü.

Karaca’nın cenazesi Zincirlikuyu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Karaca'ya Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Camiamıza başsağlığı dileriz. 
Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli