HABERLER

08.01.2017

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Antalya Konyaaltı Kartal Yuvası’nın Açılışına Katıldı

Açılış törenine Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Ahmet Ürmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu, Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Candaş Tolga Işık (İletişim:Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından  sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...)) Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) ile çok sayıda taraftarımız katıldı.

Alkışlar eşliğinde açılış kurdelesini kesen Başkanımız Fikret Orman, daha sonra yeni mağazamızı gezdi ve ürünleri inceledi.

Antalya Konyaaltı Kartal Yuvası’nın açılış töreninde taraftarlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Fikret Orman, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve taraftarlarımızla sohbet etti.

Açılış töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Mağaza sayısında yaklaşık olarak 90’a geldik. Buna çok önem veriyorum. Antalya’da 4. mağazamız. Mağazaların sayısı taraftarın ilgisiyle de alakalı. Onlara da teşekkür ediyorum.

Transferleri çok konuşmam, isim vermem. Bitince herkes öğrenir. Eto’o’nun kendisinden böyle bir talep geldi. Bizim taraftarımızın da sempatisi var. Konuşalım dedik. Buraya geldiğimizde Antalyaspor başkanı geldi ziyaret etti. Rıza ağabey ile. Camialar arasında kötülük olmasın. Açıklamalar yaptım. Israrcı değiliz. Antalya da bırakmak istemiyorsa saygı duyarız. Biz Eto’o için ölüp bitmiyoruz. Eto’o’nun transferiyle ilgili muhatap ben değilim. Beşiktaş çok büyük bir camia. Oyuncu endeksli kaldıracımız olmaz. Hayırlısı olsun.

Şahsen çok üzüldüm. Böyle bir şeyle muhatap olduğumuz için. Böyle bir olayı Antalyaspor’a mal etmem. Kişilere bağlı. Biz oraya gelmişiz. Çok ayıp şeyler bunlar. Biz o işleri çocukken bıraktık. Oraya hocamızla gittik yapılan yanlış. Burası çok güzel bir şehir. Ucuz hesaplarla yazık.

Antalyaspor’un başında bizim efsane kaptanımız Rıza hoca var. Bir hazırlık maçı yapacağız. Şenol ağabey de istiyor. Planlanmış bir şey. Başkalarının yaptığı hatalar bizim hata yapmamız için sebep değildir. Beşiktaş çok büyük bir camia her zaman da öyle olacağız.

Beşiktaş’ta transferin başında ben varım. Transferi ekip olarak yapıyoruz. Metin Albayrak, izlemenin başında. Umut Güner, transfer komitesinin başkanlığını yapıyor. Hepimiz bir bütünüz. Ahmet Nur Çebi var, Ahmet Ürkmezgil var. Mitrovic’i Beşiktaş’a gelmeden yıpratmaya çalıştılar. Beşiktaş bu seneyi şampiyon olarak bitirecek, herkes görecek.”