HABERLER

08.12.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman'dan Açıklamalar

Başkanımız Fikret Orman, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nde düzenlenen 'Adaletin Önemi' isimli panele katıldı.

Panelde katılımcılara görüşlerini aktaran Başkanımız Orman, daha sonra basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Dinamo Kiev maçını yöneten İskoç hakemle ilgili UEFA nezdinde girişimde bulunulacağını belirten Orman, şöyle konuştu:

"Bağırmayla olmuyor. Oralarda Türkiye’yi temsil edecek insanların olması lazım. Geçenlerde Servet Yardımcı ile konuştum, 'görev alın' diye. Bu maç Napoli-Dinamo Kiev maçı olsa böyle olur muydu? İtalyan takımına öyle kolay olmazdı. Bizim açımızdan çok vahim bir durum. Ama dün dünde kaldı. Oyuncularımla da konuştum. Bizim de kendimize çeki düzen vermemiz lazım. Kendi hatalarımızdan ders çıkarmamız lazım. Şampiyonlar Ligi’nden elendik, UEFA’da devam ediyoruz. Takıma yapacağımız takviyelerle önümüze bakacağız. Beşiktaş ligde iyi gidiyor. Geçen seneden kıyasla baktığımız zaman, Beşiktaş şampiyon olunca beklentiler çok arttı. Ama geçen sene de Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamamıştık ve şampiyon olarak bitirdik. Bu sene de inşallah UEFA Avrupa Ligi kupasını alırız. Bu dakikadan sonra hedef o."

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz'ın girişimiyle düzenlenen söyleşi de Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi) da yer aldı.

Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Cüneyt Yılmaz'ın yanı sıra müsteşar yardımcıları Mustafa Erol ile Musa Heybet'e formamızı hediye etti.