HABERLER

Adriano Correia: 'Hedefim Beşiktaş tarihine geçmek'

Beşiktaş’ın uluslararası şöhretli futbolcusu Adriano Correia Claro’nun ilginç özellikleri var. Bir kere saatte yüz otuz iki kilometre hızla şut atabiliyor... Bununla birlikte güvenilir bir sol bek ve aynı zamanda golcü bir defans oyuncusu... Dünyanın en büyük takımlarında forma giymiş ve Beşiktaş taraftarıyla çok kısa zamanda samimi bir yakınlık kurabilmiş müthiş bir yetenek olan Adriano Correia Claro; Barça, Sevilla ve Beşiktaş’ta yaşadıklarını, maç esnasında hissettiği çok özel duygularını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı.

İşte o anlar ve röportajımızdan bazı bölümler...

“Aslında çok kısa zamanda taraftarın sevgisini kazanabildiğimi hissediyorum. Özellikle Rize maçında attığım golden sonra sosyal medyada hakkımda yapılan şakalar çok hoşuma gitti. Bir polisin bana aşırı hızdan ceza kesmesi gibi (gülüşmeler)...”

“Hem Sevilla’da hem Barça’da olumlu işler yaptım. Bugün geriye dönüp baktığımda futbol açısından tatmin olmuş bir Adriano’yu görüyorum. Tabii ki hiçbir şey çok kolay olmuyor. Eğer fırsatım olsaydı ve futbola yeni başlayan genç Adriano ile konuşabilseydim ona kendisine daha fazla dikkat etmesini, sakatlıklardan kendini daha fazla korumasını söylerdim.”

“Şimdiki amacım Beşiktaş’ın tarihine geçmek, bu muhteşem kulübün bir parçası olmak. İnanıyorum ki bunu başaracağım ve burada da kupalar kaldıracağız hep birlikte.”

“Bu statta çok mutlu anlar geçiriyoruz. Amacımız sene sonunda başarıyı hak eden bu güzel insanlara kupa sevincini tekrar tattırabilmek ve Avrupa’da da başarıdan başarıya koşmak. Tabii ki kazanacağımız başarılarda en büyük payın yine Beşiktaş taraftarına ait olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Biz onlarla bir bütünüz ve işte şampiyonluk da bu yüzden bizim olacak.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Aralık sayısında...

Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr

Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde...