HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Kasım sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Beşiktaş Ailesi,

Duruşuyla Türk sporunda her zaman ayrı yere sahip olan Beşiktaşımız, taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda “Feda” ve “Gururlan” projeleri, sizler tarafından büyük kabul ve ilgi görmüştü. Bu yıl da “Efendi Beşiktaş” diyoruz. Bu unvanı hak eden tek kulüp olarak, koşullar ne olursa olsun centilmenliğimizden, yardımseverliğimizden, gururlu ve mağrur tavrımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Çünkü biz; dostluğun ve doğruluğun öncüsüyüz; Şeref’iyle oynayıp, Hakkı’yla kazananız; tertemiz tarihiyle, her daim centilmenliğiyle, her koşulda hakkaniyetiyle, ne olursa olsun 113 yıldır başı dik olanız; asla boyun eğmeyeniz!
*
Beşiktaş, dünyanın her köşesinde örgütlenmiş, üzerinde güneş batmayan bir kurumdur. Bizim en önemli varlığımız, Beşiktaş’ın marka değeri... Bu değeri her platformda güçlü markalarla yaptığımız anlaşmalarla daha da yukarılara taşımaya devam ediyoruz. Sompo Japan Sigorta ile iş birliğimiz artarak devam ederken, dünyaca ünlü yüz doksan sekiz yıllık giyim markası Brooks Brothers, Beşiktaşımız’ın giyim sponsoru oldu.
Çok uzun zamandır bir hayalim vardı, onu da gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonra tüm seyahatlerimize, Siyah Beyazlı renklerle ve logomuzla donatılan Türk Hava Yolları uçağıyla gideceğiz. Umuyorum ki nice zaferlerden yine bu uçakla döneceğiz. Şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve camiam adına, ailemizin yanında yer alan tüm markaların yöneticilerine ve emekçilerine teşekkür ediyorum.
*
Arka arkaya aldığı galibiyetlerle bizleri mutlu eden futbol, hentbol ve basketbol takımlarımızı; geçen sezonu namağlup şampiyon tamamlayan, bu sezona da Federasyon Kupası ile başlayan Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ı ve Türkiye Şampiyonu kürek takımımızı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz ay bizim için tek üzüntü kaynağı, Beşiktaşımız’ın formasını başarıyla giyen, sahadaki özverili oyunuyla kalplerimizi kısa sürede kazanan Caner Erkin’in Antalyaspor ile oynadığımız müsabakada sakatlanması oldu. Futbolcu kardeşime geçmiş olsun diyor, en yakın zamanda yeşil sahalara dönmesini temenni ediyorum.
*
Son olarak vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, büyük Beşiktaşlı Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yetmiş sekizinci yılına girerken, kendisini saygıyla anıyorum.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı