HABERLER

Sarp Apak: “İyi ki Beşiktaşlıyım”

Hem tiyatroda hem sinemada hem de renkli camda yer almış ve onu izleyen hemen herkesin sevdiği bir oyuncu Sarp Apak. Ama biz Beşiktaşlılar için yeri elbette ki ayrı. Küçükken en büyük arzusunun “Beşiktaş’ın formasını giymek” olduğunu söyleyen Apak, belki futbolcu olamadı ama iyi bir taraftar olarak Siyah-Beyaz formayı tribünlerde giyerek takımının yanında olmayı sürdürüyor. İşte kendisiyle geçirdiğimiz bazı anlar ve o röportajdan bazı bölümler...

“Feyyaz hayranlığı ile Şifo Mehmet hayranlığı arasında gidip gele gele içimden gelen futbolcu olma isteğine karşı koyamıyordum. Ama bildiğiniz gibi bir futbolcu olamadım.”

“Duruşu, stadı, taraftarı, her şeyiyle benim için çok özel... Tam benim kimliğime, yapıma uygun bir takım. Kendime çok benzettiğim bir yapısı var.”

“Başımızda Şenol hoca olduğu sürece hiçbir şeyden korkmuyorum. Başkanımıza da çok saygı duyuyorum. Helal olsun, gerçekten bir enkaz devraldı. Genel olarak her şeyiyle zor günler geçirdik. İsmini bilmediğimiz o kahramanlara da, Vodafone Arena’yı inşa eden emekçilere de çok teşekkür ediyorum, mabedimiz müthiş olmuş.”

“Beşiktaş formasını giyen bir futbolcu olsam üçlü çektirmek isterdim. Üçlü çektirmek “Sen artık bizim sahadaki arkadaşımızsın” demektir; o ilişkiyi kurmak isterdim. Ben Beşiktaşlı bir futbolcu olsam herhalde heyecandan uyuyamazdım. Yapmak isteyeceğim en zirve nokta o olurdu. Beşiktaş tribünüyle aşk ilişkisi isterdim. Çünkü ben Beşiktaşlıyım düşünsene, hayalini kurduğum takımda oynuyorum... Tam bir İlhan Mansız olurdum.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Kasım sayısında...
Abonelik: 0850 399 1903 - www.kartalyuvasi.com.tr
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde...