HABERLER

24.10.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Caner Erkin’i Yalnız Bırakmadı

Başkanımız Fikret Orman, Futbol Takımımızın Antalyaspor ile oynadığı maçta sol ayak bileği aşil tendonundan sakatlanan ve Sağlık Kurulu Başkanımız Dr. Sarper Çetinkaya tarafından Acıbadem Fulya Hastanesi’nde aşil tendom onarımı ameliyatı olan Caner Erkin’i ziyaret etti.

Başarılı bir operasyon geçiren Caner Erkin ile bir süre sohbet eden Başkanımız Fikret Orman, oyuncumuza geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Sağlık Kurulu Başkanımız Dr. Sarper Çetinkaya’dan Caner Erkin’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkanımız Fikret Orman, hastaneden ayrılırken basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şanssızlık yaşadı, nazar değdi. Ameliyatı başarılı geçti. Futbolda böyle şeyler var. Kadromuzun geniş olmasının sebebi bu ihtimallerin var olması. Caner Erkin için üzgünüz. Allah beterinden saklasın. Konuştum kendisiyle gayet iyi bir sıkıntısı yok. Biz sağlığı ve moralinin iyi olmasıyla ilgileniyoruz.”

Başkanımız Fikret Orman, daha sonra BJK TV'ye Caner Erkin ile ilgili açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:

“Caner’in morali iyi. Hesap yapıyor ne zaman döneceğim diye. Beşiktaş’a ve milli takımımız için çok iyi bir oyuncu. Çok hırslı bir oyuncu. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. İstirahat edecek. Ameliyatını oldu. Bu akşam herhalde evine döner. En yakın zamanda da inşallah dönecek. Allah tedavisi olan hastalıklar, sakatlıklar versin. Kimseyi çaresiz bırakmasın. Bunlar tedavisi olan şeyler. 3-4 ay içinde tekrar takıma dönecek. Bunlar bizim için kayıp ancak Beşiktaş’ın geniş bir kadrosu var. Yolumuza devam edeceğiz. Benim haddime değil Süleyman ağabey ile kıyaslanmak. Bunlar bizim evlatlarımız. Bizimle beraber olduğu sürece bütün çocuklarımıza ailemizin bir ferdi olarak gerekli ilgiyi göstermeye çalışıyoruz. Caner, Beşiktaş’a çok çabuk uyum sağladı. Sanki 10 senedir bu kulüpte gibi oynuyor. Taraftarlar da çok sevdi. Bir an önce dönmesini bekliyoruz.”