HABERLER

Korsana Hayır...

Beşiktaşımıza gönül veren değerli taraftarlarımız. Büyük gün geldi çattı. Yarın akşam yeni yuvamızda ilk derbi heyecanını hep birlikte yaşayacağız. Bu büyük heyecan için stadımız Vodafone Arena hazır. Bizler de hazırız.

Yönetim olarak Beşiktaş’ın tüm haklarını savunacağımıza dair verdiğimiz söz gereği korsan ürün ile ilgili mücadelemiz her geçen daha büyük bir titizlik ve dikkatle devam etmektedir. Bu mücadele kapsamında yarın oynanacak derbi maçı öncesinde stat çevresinde korsan ürün satan, satışına aracılık eden ve alan kişilerle ilgili hukuki ve cezai işlem yapılacaktır.

Kulübümüz sizden gelen önerilerle, lisanslı ürünlerle ilgili çalışma başlatmıştır. Bu vesileyle, her bütçeye hitap eden ürünler çok yakında sizlerin beğenisine sunulacaktır. Bu sebeple büyük taraftarımızı, korsan ürün satarak kulübümüz üzerinden emek hırsızlığı yapan bu kişilere itibar etmeyerek, stadımızda ve stat çevresinde bulunan lisanslı ürünlerden alarak kulübümüze destek olmaya, formamıza ve armamıza sahip çıkmaya davet ediyorum.

Av.Şafak Mahmutyazıcıoğlu