HABERLER

30.08.2016

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Bakan Ahmet Arslan'ı Ziyaret Etti

Ankara'da bulunan Başkanımız Fikret Orman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde Başkanımız Fikret Orman, Bakan Arslan'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyarette eski Asbaşkanlarımızdan ve Kongre Üyemiz Muzaffer Nasıroğlu da yer aldı.

Vodafone Arena'nın Camiamıza hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Ahmet Arslan, futbolun centilmenliği ve dostlukları güçlendiren önemli bir faaliyet olduğunu belirtti. Arslan, "Futbol, hangi takımın taraftarı veya yöneticisi olursanız olun, rakiplerinize karşı centilmen olmanızı, onlarla derin dostluklar kurmanızı sağlar. Futbol bir araçtır, dostluklar bakidir." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşımızının son yıllarda yükselen bir başarı grafiği olduğuna dikkati çeken Arslan, futbol takımımızın yeni stadımız Vodafone Arena'da şampiyonluk yaşadığını hatırlatarak, Yönetim Kurulumuzu ve taraftarımızı tebrik etti.

Arslan, yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileyerek, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaşımızının başarılı olmasını ve ülke futboluna katkı sağlamasını beklediğini söyledi.

Ziyarette Başkanımız Fikret Orman da futbolun önemli bir işlevinin olduğunu belirtti. Futbolu, özellikle gençlerin enerjilerini boşaltabilecekleri önemli bir alan olarak nitelendiren Orman, "Futbolun, insanların güzel vakit geçirebilecekleri bir aktivite olması için çok çaba sarf ediyorum ve futbolun dostluk içinde kalması ve eğlenceli hale gelmesi için destek veriyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Orman, Bakan Arslan'ı Vodafone Arena'daki maçlarımıza davet etti ve kulübümüzün sembolü olan kartal heykeli ile üzerinde Bakan Arslan'ın adı ile memleketi Kars'ın plaka kodunun yazılı olduğu formalarımızdan hediye etti.