HABERLER

Necip Uysal: 'Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum'

Yavru Kartallarımız’dan Ahmet Kaan Siriş ve Mert Ünlü’nün Beşiktaş’ın çocuğu Necip Uysal ile yaptığı röportaj Yavru Kartal Dergisi’nde...

İşte o röportajdan bazı bölümler...
“Beşiktaş’ta oynamak harikulade bir duygu. Beşiktaş’ın formasını giymek insana büyük bir gurur veriyor. Ben de bu mutluluğu yaşıyorum. İnşallah futbolu da burada bırakırım.”
“Bayrampaşa Teknik Spor’dan Beşiktaş’ın altyapısına transfer olduğumda kendi kendime belirlediğim ana hedef A takımda forma giymekti. Bunu başarabildiğim için mutluyum.”
“Ben futbol okulundan değil, altyapıdan yetişmeyim ama futbol okullarından da yükselen ve aramıza katılan genç arkadaşlarımız oluyor. Bu yüzden futbola meraklı tüm kardeşlerime futbol okullarına kayıt olmalarını tavsiye ederim.”
Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Ağustos sayısında...


Yavru Kartallar’a müjde
Yavru Kartalar’ın bizden bir isteği vardı; eski günlerde olduğu gibi Yavru Kartal dergisini ayrı olarak tasarlamamız... Biz de artık onları daha fazla üzmeyelim dedik ve bu sayıdan itibaren Yavru Kartal’ı dergimizden “fiziksel” olarak ayırdık. Artık anneleriniz ve babanız Beşiktaş Dergisi’ni okurken sıra beklemenize gerek yok.
*
Abonelik: 0850 399 1903
Satış: Kartal Yuvası mağazalarında, www.kartalyuvasi.com.tr adresinde ve bayilerde...