HABERLER

25.07.2016

GÜNCEL HABERLER

Fikret Orman: ‘Bu sezon üçüncü yıldızı kazanmak istiyoruz’

Başkanımız Fikret Orman, Futbol Takımımızın kamp yaptığı Avusturya’da bir basın toplantısı düzenledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkanımız Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı:

“Sosa sevdiğimiz bir oyuncu. Kendi açısından buhranlı bir zaman yaşıyor. Ruhsal durumunu sağlıklı görmüyorum. Bizle görüştüğü sırada pozitif ama sonra farklı hareketler içine giriyor. İstanbul’da antrenmanlara devam edecek. Prensiplerimizden asla taviz vermeyiz. Kendine gelip takımdaki yerini almasını istiyoruz. Gitmek istiyorsa ortada ticari bir durum vardır. Umarım bu konu olumlu şekilde sonuçlanır.

Terörizm her yerde. Bir oyuncu transfer etmek istiyorsunuz, hemen o oyuncuya uyarılar yapılıyor. Engellemeler oluyor. Türkiye, huzura erebilmek için mücadele veren bir ülke. Beşiktaş, oyuncu satmadan oyuncu alamaz. Doğru fiyatlarla doğru transferleri yapmak için çalışıyoruz.

Stada helikopterle asker indirildi. Hemen bana bilgi geldi. Kulübümüze verilen maddi zarardan dolayı şikayetçi olduk.

Adriano ile geçen sezonun devre arasında görüşmelere başladık. Adriano, Beşiktaş’ta oynamak istedi. Süreç biraz zor geçti. Taraftarlarımızın coşkusunu gördü. Onun da mutlu olduğunu düşünüyorum. Kulübü prensiplerle yönetiyoruz. Umut Güner ve Ali Naibi bu transferde aktif rol oynadılar. Kendilerini tebrik ediyorum.

Transferler konusunda detaylı bilgi veremem. İlgilendiğimiz oyuncular var. Transfer sezonu eylül ayının başına kadar sürüyor. Beşiktaş’ın borçlarını yavaş yavaş aşağı çekmeye ve edimlerini yerine getiren bir kulüp haline getirmeye çalışıyoruz. Üçüncü yıldızı sezon sonu almak istiyoruz.

Gomez bir sezon bizde oynadı. Herkesle düzgün bir ilişkisi vardı. Beşiktaş’ı iyi temsil etti. Gomez’in sözlerine katılmıyorum ama saygı duyuyorum.

Stoper ve santrafor mevkileri için oyuncu arayışlarımız var. Önümüzde uzun bir zaman var. Aras’ı geçen sezon devre arasında kadromuza katmıştık. Sağ bek ve sol beke takviyeler yaptık.

Şenol Güneş ile çok iyi bir diyalog halindeyiz. Kendisi çok iyi ve müthiş bir insan. Erdal Torunoğulları biraz dinlensin. Fevri olmamak lazım. Gelir işine gücüne devam eder. Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşım.

Arda Turan transferi gündemimizde değil. Orta saha transferi Sosa’nın durumuna göre şekillenecektir. Takımı koruyacak ve eksik noktalara takviyeler yapacağız.”