HABERLER

24.06.2016

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Yaz Kampı Sona Erdi

Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’de düzenlenen yaz kampının son gününde BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, dostluk turnuvası maçlarını izledi ve antrenörlerimizden bilgiler aldı.

Almanya Futbol Okulu, Azerbaycan Bakü Futbol Okulu, Kırgızistan Futbol Okulu, Londra Futbol Okulu, İstanbul içi ve İstanbul dışından Yaz Kampı Dostluk Turnuvası’nda mücadele eden yaklaşık 400 öğrenciye; BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş ve antrenörlerimiz tarafından kupa, plaket ve madalyaları verildi.

BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, internet sitemize yaptığı açıklama şunları söyledi:

“Bizler bu etkinliklerle Beşiktaş ailesinin güzelliklerini paylaşmak istiyoruz. Velilerimizin burada olmasına bize büyük moral verdi ve renk kattı. Bütün sorumlu arkadaşlarımızın özverili çalıştığını gördüm. Arkadaşlarımızın özverili çalışmalarını büyük bir gururla izledim. Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin’in selamlarını bir kez daha sizlere getirmekle gerçekten mutluluk duyuyorum. Bu kampta Beşiktaş ailesini güzelliğini yaşadık. Burada Beşiktaş kazandı. Yurt dışından, yurt içinden gelen tüm arkadaşların buradaki özverili çalışmalarını biliyorduk ama ben de gelince tanık oldum. Bu kamplar, turnuvalar devam edecek. Yetenekli oyuncularımız değerlendiriliyor. Çocuklarımızın gelişimlerini takip edeceğiz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”