HABERLER

16.06.2016

FUTBOL

Beşiktaşımızın Yeni Sezon Formaları, adidas ve Kartal Yuvası Mağazalarında

Futbol Takımımızın 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği formalar, adidas Türkiye tarafından şampiyonluk unvanından kısa bir süre sonra taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Beşiktaşımızın yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, Beşiktaş’ın Türkiye’deki ilk spor kulübü olmasından hareketle ‘‘Önce Biz Vardık’’ olarak ortaya çıktı.

Yeni sezon formaları, adidas yetkili satış noktaları, shop.adidas.com.tr/besiktas adresi ve Kartal Yuvası mağazaları ve kartalyuvasi.com.tr adresinde satışa sunuldu.

Beşiktaş Futbol Takımlarının 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği formalar

İç Saha Forması:
Beşiktaşımızın İç Saha Formasının tasarımında, kulübümüzün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalınıyor. Forma, ince çizgili ön paneli ile hem nostaljik, hem de eskimeyen kolej modasına referansla modern bir görünüme sahip. İkonik 3 bant,  adidas’ın 2016-2017 futbol sezonuna ait tasarım dilinin en önemli unsurlarından biri olarak formanın yanlarında yer alıyor. Beyaz ağırlıklı bu tasarıma, koldaki kırmızı renk detayları ve siyah V yaka eşlik ediyor. Ensede yer alan bayrak görünümlü kırmızı-siyah şerit ise tasarımın göz alıcı unsurlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.


Deplasman Forması:
Taraftarlarımızın çok sevdiği ve uzun süredir beklediği siyah “nostalji forma”, 2016-2017 futbol sezonunda taraftarlarlarımızla yeniden buluşuyor. Siyah Beyazlılarımızın, 1940’larda sahaya çıktığı ve ilerleyen yıllarda da farklı biçimlerde tekrar üretilen bu forma geçmişten aldığı gücü bugünün adidas teknolojisi ve modern tasarımıyla birleştiriyor. adidas’ın simgesi ikonik üç bant, bu formada, nostaljik tasarımın bütünlüğünü sağlayabilmek adına omuzlarda yer alıyor. Tasarımın beyaz kol ve V yakasına, ensedeki bayrak görünümlü siyah-beyaz şerit eşlik ediyor. Bu formanın kadınlara özel versiyonu da adidas 2016-17 Beşiktaş forma koleksiyonundaki yerini alıyor.


3. Forma:
adidas, 2016-2017 Beşiktaş 3. Forması için, bir yıllık aradan sonra koyu kırmızı tonlarını kullanıyor. adidas’ın 2016-2017 futbol sezonu tasarımlarına ait en çok öne çıkan unsurlardan biri olan ikonik 3 bant ise yine formanın yanlarında, bu kez beyaz olarak yer alıyor. V yaka ve kollardaki siyah detaylar ile ense kısmındaki bayrak görünümlü siyah-beyaz şerit, formanın güçlü duruşunu tamamlıyorlar. Şık tasarım detayları ile en ileri adidas teknolojisini birleştiren bu forma, çok hafif, özel bir kumaş yapısına sahip.


Futbol Takımımızın 2016-2017 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool®  teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor.

adidas formalarda kullanılan FORMOTIONTM teknolojisi ise, sunduğu özel dikiş ve kesimlerle sporcuların doğal hareketlerini destekliyor ve performansı artırıyor.

2016-2017 sezonu Beşiktaş yetişkin formaları 155TL çocuk formaları ise 115TL’lik satış fiyatıyla, tüm Kartal Yuvası mağazaları, www.kartalyuvasi.com.tr, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuldu.