HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin şampiyonluk sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Şampiyon Beşiktaş Ailesi,

Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum. Hem bir taraftar hem de bu camianın lideri olarak; Beşiktaşımız’ın itibarını tekrar hak ettiği noktaya getirirerek önemli sponsorluk imzaları attığımız, kulübümüze Vodafone Arena gibi muhteşem bir mabed kazandırdığımız, armamızın olduğu her yerde Şeref’imizle mücadele edip Hakkı’mızla kazandığımız, emeklerimizi de süper lig şampiyonluğu ile taçlandırdığımız için yaşadığım hazzı tarif etmeye gerçekten kelimeler yetmiyor. Bu gurur, her insana nasip olmaz.

Binbir güçlük ve sıkıntıyla dolu uzun yolda yürürken yaşadıklarımızı çok iyi biliyorsunuz. Türkiye’nin en büyük ulu çınarı Beşiktaşımız’ın önünde artık güneşli günler var. Üç yıldır stadı olmadan mücadele eden, son üç maçı hariç her maçını deplasmanda oynayan bir takımın şampiyonluk ipini göğüslemesi, tarihe geçecek bir başarıdır. İnanıyorum ki, bugünler camiamızda bir dönüm noktası ve gelecek daha güzel günlerin miladı olacaktır. Geçen sezon kılpayı kaçırdığımız kupayı, bu sezon anamızın ak sütü gibi helal bir şekilde müzemize kazandırdık.

Dünyada bir ilki başaran, başta teknik direktörümüz olmak üzere, bütün teknik heyeti ve oyuncularımızı kutluyorum. Büyük zorluklara katlanan futbolcu kardeşlerimizin hepsinin alnından öpüyorum. Zor günlerde her türlü kararda benimle birlikte hareket eden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, gecesini gündüzüne katarak ellerinden gelenin daha fazlasını yapan fedakar kulüp çalışanlarımıza da şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu şampiyonluk; bizimle birlikte tüm zorluklara katlanan, her daim desteğini esirgemeyen, rakiplerimiz boş statlara oynarken yağmurda-çamurda, karda-kışta gittiğimiz her stadı dolduran büyük Beşiktaş taraftarına armağan olsun.

Dünya kulübü olma hedefiyle, çalışmalarımıza ve projelerimize devam edeceğiz. Ancak büyük hedefleri kovalarken de, tarihimizden öğrendiğimiz duruşumuzu asla bozmayacağız. Hak, adalet, saygı, centilmenlik, mütevazılık kavramlarını unutmadan aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Ne mutlu, Beşiktaşlıyım diyene...

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı