HABERLER

20.05.2016

GÜNCEL HABERLER

Mazbata Töreni Yapıldı

Pazar günü yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul'a tek aday olarak katılan ve Beşiktaşımız'da 3. dönem başkanlık görevini üstlenen Başkanımız Fikret Orman ve yeni Yönetim Kurulumuz, bugün mazbatalarını teslim aldı.

BJK Plaza B Blok'ta yönetim katında gerçekleştirilen mazbata töreninde 2015-16 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupamız da yer aldı.

Mazbata töreninin açılışında Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Hepimizin bildiği gibi kulübümüz için gerek sportif açıdan, gerekse tesis açısından kazanç yılı olarak yazılan bir yıl olmuştur. Bundan sonra da aynı hızla devam etmesini canı gönülden temenni ediyorum. Olağan Seçimli Kongremiz azımsanmayacak miktarda üyemizin katılımı ile Beşiktaş duruşuna yakışır şekilde gerçekleşti. Kongre, hepimiz için, camiamız ve Yönetim Kurulumuz için hayırlara vesile olsun."

Olağan Seçimli Genel Kurul'da Kongre Başkanlığı görevini üstlenen Atıf Keçeci ise, "Yeni yönetimimize üstün başarılar diliyorum. İşleri zor, hedef büyütmek zorundalar. Bu camia yapılanı takdir eden bir camiadır, destek vermeyi iyi bilen bir camiadır. Kendilerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" açıklamasını yaptı.

Başkanımız Fikret Orman, mazbata töreninde yaptığı açıklama özetle şu konulara değindi:

"Hem mazbatayı almak hem de kupayı almak aynı 24 saatin içinde olması hakikaten çok güzel bir şey. Çok teşekkür ediyorum. Dün, şampiyonluk törenimiz vardı. Başkan ve yöneticilerin önde planda olmalarını istemedik. Oyuncularımız ile taraftarlarımızın, teknik heyetimizin bir şöleniydi. Biz de bir taraftar olarak eğlendik. Tekneye, otobüse, törene bile katılmadık. Yanımızda Yönetim Kurulu üyelerimizin madalyaları var. Ben bu mazbatalarla şampiyonluk madalyalarını birlikte alalım istedim. Hayırlı olsun, iyi şeyler yapacağız. Zor bir süreç var, beklentiler yüksek. Ancak bizde bu aşk olduğu sürece, hep beraber, kurallarımızla beraber güzel şeyler yapacağız. Allah bize yardımcı olsun, nasip etsin."

Konuşmaların ardından mazbata töreni yapıldı. Başkanımız Fikret Orman'a mazbatasını ve madalyasını Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz ile Olağan Seçimli Genel Kurul Divan Başkanımız Atıf Keçeci birlikte takdim etti. Ardından sırayla Yönetim Kurulu üyelerimizin madalya ve mazbataları takdim edildi.

Ahmet Nur Çebi, madalyasını ve mazbatasını Yalçın Karadeniz'den aldı.

Umut Güner'e madalya ve mazbatasını Atıf Keçeci takdim etti.

Deniz Atalay'a mazbatasını ve madalyasını Atıf Keçeci verdi.

Metin Albayrak, mazbatasını ve madalyasını Serdar Keskin'den aldı.

Ahmet Ürkmezgil'e madalya ve mazbatası yine Serdar Kesin tarafından verildi.

Erdal Torunoğulları'na mazbatasını kongre divan üyesi Yavuz Can Alp takdim etti.

Emre Berk Hacıgüzeller, madalya ve mazbatasını Atıf Keçeci'den aldı.

Hüseyin Mican'a mazbatasını ve madalyasını Emin Biber takdim etti.

Ahmet Cihat Kumuşoğlu, madalya ve mazbatasını Ersan Aksoylu'dan teslim aldı.

Hakan Kalkavan'a da madalyasını ve mazbatasını Ersan Aksoylu verdi.

Hakan Özköse, madalyasını ve mazbatasını Serdar Keskin'den teslim aldı.

Erdal Karacan'a madalyası ve mazbatası Yavuz Can Alp tarafından teslim edildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Atıf Keçeci'den madalya ve mazbatasını aldı.

Candaş Tolga Işık'a da madalyasını ve mazbatasını Atıf Keçeci verdi.

Emre Kocadağ'ın madalyasını ve mazbatasını da Atıf Keçeci takdim etti.

Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz'un madalya ve mazbatalarının takdim edilmesinden sonra Olağan Seçimli Genel Kurul'da kazanan kurul başkanlarımıza ve üyelerine mazbataları Yalçın Karadeniz ve Atıf Keçeci tarafından takdim edildi.

Denetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Tuncel ile kurul üyeleri Oğuz Kemal Bulut, Suat Anıl, Ahmet Müfit Erkarakaş, Umut Şenol, Özgür Şentürk, Özcan Dilekyiğit, Zaide Esra Sayın, Hakan Özdemir mazbatalarını aldı.

Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Haluk Mete ile kurul üyeleri Şehabettin Önkol, Kenan Çatay, Faruk Önce, Mehmet Büyükerdoğan, Sevil Devir, İbrahim Fenerci, Mehmet Bingöl, Savaş Engineri mazbatalarına teslim aldı.

Disiplin Kurulu Başkanımız Yavuz Özeren ve kurul üyeleri Yunus Gençkal, İbrahim Topuz, Şener Yurdakul, Kadir Kartal, Ali Rıza Aral, Mustafa Gülsoy, İsmail Deniz Gökkılıç, Mehmet Aras mazbatalarını aldı.

Mazbata töreninin ardında Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 2015-16 Spor Toto Süper Lig Kupamız ile hatıra fotoğrafı çektirdi.