HABERLER

19.05.2016

FUTBOL

Vodafone Arena’da Görkemli Kutlama

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaşımız için Vodafone Arena’da muhteşem bir kutlama töreni gerçekleştirildi.

Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kutlama töreni, Büyük Beşiktaş Taraftarı’nın onlarca meşale yakması ve ‘Şampiyon Beşiktaş’ tezahüratında bulunarak yeri göğü inletmesiyle başladı.

Sponsorumuz Beko’nun bandosu Beşiktaş marşları çalarak taraftarlarımızı coşturdu.

2015-16 sezonunda şampiyonluk elde eden diğer branşlarımızdan sporcular, Vodafone Arena’da tur atarak taraftarlarımızı selamladı.

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın kaptanı Kaan Dalay, Beşiktaş’ın kurucularından Ahmet Fetgeri Bey’in 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması konulu önergesini okudu.

Beşiktaşlı sanatçıların sahne almasıyla Vodafone Arena’da coşku bir kat daha arttı. Gecenin sürprizlerinden biri de futbolcumuz Dusko Tosic’in eşi Jelena Tosic’in ‘We are the champions’ şarkısını söylemesi oldu.

Futbolcularımız, sanatçı Simge’ye söylediği şarkılarda eşlik etti ve merhum sanatçı Kayahan’ın ‘Bir aşk hikayesi’ şarkısını seslendirdi.

Beşiktaşlı sanatçı Feridun Düzağaç, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte ‘Sevemez Kimse Seni Benim Sevdiğim Kadar’ bestesini söyledi.

Sanatçı Gökhan Tepe, Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın sevdiği ‘Eski Dostlar’ şarkısını taraftarlarımızla birlikte seslendirdi.

Ünlü sanatçı Hakan Altun, ‘Beşiktaş Sensin Aşk’ şarkısıyla tribünleri coşturdu. Vodafone Arena’da eski futbolcumuz Demba Ba da unutulmadı. Hakan Altun, Demba Ba bestesini söyledi.

Sanatçıların konserinden sonra Beşiktaş tarihinden kesitlerin yer aldığı barkovizyon gösterisi taraftarlarımıza sunuldu.