HABERLER

BJK Bakırköy Osmaniye Atatürk Olimpiyat Köyü’ne İlişkin Duyuru

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, kurulduğu 1903 tarihinden bu zamana kadar Türk sporuna vermiş olduğu katkılarla kamuya mal olmuş, dürüstlük ve adalet başta olmak üzere ahlaki unsurları ve insani erdemleri her şeyin üzerinde tutan armasındaki ay-yıldızın ve renklerinin temsil ettiği değerlere layık olması gerektiğini bilen, çalışkanlığa; kazanmaktan önce cesaret, azim ve inançla; ekip ruhu içinde vazgeçmeden mücadele etmeye önem veren, insanlar arasında ırk, dil, din, renk, mevki, cinsiyet ayrımı gözetmeden herkese hoşgörü ile yaklaşan, Özkaynaklarına, gençlere özel önem veren; sabır ve disiplinle onları geliştirmeye çalışan ülkenin en güzide spor kulüplerinden birisi olmuştur.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, ülkemizin her köşesinde gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla çok büyük yatırımlar gerçekleştirmiştir. Bu yatırımlar sayesinde ortaya çıkan tesislerden binlerce genç sporcu faydalanmaktadır. Derneğin bu faaliyetlerinin devam etmesinde kamu yararı olduğu izah gerektirmeyecek kadar açıktır.

Bu amaç ile Kulübümüz ile Bakırköy Belediye Başkanlığı arasında oluşan mutabakat gereği Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri’nin üzerinde Kulübümüz lehine bedeli mukabilinde 10 yıllık üst hakkı tesis edilecektir. Finansman ve hizmet işbirliğine dayanan proje ile birlikte; mevcut tesisler yenilenecek, güncel ihtiyaçlara cevap veren, rasyonel kullanıma elverişli, fonksiyonel ve günümüz koşullarına uygun modern tesislere dönüştürülecektir. Tüm bu işlerden doğan bakım, onarım ve tadilata ilişkin masraf ve sorumluluk Kulübümüze ait olacaktır.

Proje ile birlikte; tesislerde çalışan Belediye personelinin idari, mali hukuki ve haklar yönünden hiçbir kayba uğramadan Kulübümüz personeli olarak çalışmaya devam edecektir.

Proje ile birlikte tesislerde faaliyet gösteren amatör kulüpler tesisleri kullanmaya ve sportif faaliyetleri sürdürmeye devam edecektir.

Proje ile birlikte tesislerde sunulacak her türlü hizmetten gerçek ve tüzel kişilerin faydalanması sağlanacaktır.

Proje ile birlikte; tüm masrafı ve sorumluluğu kulübümüze ait olmakla birlikte sporcu sağlığı merkezi ve 235 öğrenci kapasiteli, 13 sınıflı ve 44 personelin hizmet verebileceği 1.200 m2 kapalı alanı bulunan yeni kreş binaları inşa edilip Bakırköy Belediye Başkanlığı’na teslim edilecektir.

Ülkemizin her köşesinde gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla çok büyük yatırımlar gerçekleştiren, bu yatırımlar sayesinde ortaya çıkan modern tesislerden binlerce genç sporcuyu faydalandıran ve faaliyetlerininin devamında kamu yararını esas alan Kulübümüz ile Bakırköy Belediye Başkanlığı, bölgede sporu desteklemeyi sevdirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır.

Kamuoyuna duyurulur

Beşiktaş JK