HABERLER

02.05.2016

FUTBOL AKADEMİ

Futbol Özkaynak Düzeni Eğitim Yayınları ‘Türkçe-İngilizce Resimli Futbol Sözlüğü’ El Kitapçığı Yayımlandı

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Eğitim Yayınları adı altında Aralık 2014'ten bu yana yayımlanmakta olan el kitaplarına farklı format ve içerikte bir yenisi daha eklendi.

Futbol Özkaynak Düzenimiz yine ilklere imza atmaya devam ediyor. İlk olarak Aralık 2014'te çıkartıp dağıtımının yapıldığı Sporcu - Antrenör - Ebeveyn İlişkileri konu başlıklı el kitabı ile başlayan ve 17 ay içerisinde Mayıs 2016 tarihli olarak 10.kitapçığı Türkçe&İngilizce Resimli Futbol Sözlüğü adı altında hazırlayıp farklı bir algı yaratılmak istenmiştir.

BJK Özkaynak Düzeni Eğitim Yayınları El Kitapları serimizin 10'uncusu olan Resimli Futbol Sözlüğü  konu başlıklı olarak çıkardığımız Türkçe&İnzgilizce Futbol Sözlüğünü hazırlamamızdaki amacımız, altyapımızda eğitim gören sporcularımızın uluslararası organizasyon ve müsabakalarda iletişim becerilerinin gelişmesini sağlamaktır. Hazırladığımız bu eğitim kitapçığının çocuklarımızın ileri seviyede bir İngilizce konuşmalarını sağlayamayacağını biliyoruz. Ancak sporcularımızda, ilgi duydukları ve aday oldukları futbol mesleğine özgü yabancı diline karşı bir farkındalık oluşturacağını düşünüyoruz.

Altyapı organizasyonu olarak yurt dışında birçok turnuva ve uluslararası müsabakalarda boy gösterildiği için hazırlanmış olan Türkçe&İngilizce Resimli Futbol Sözlüğü adlı kitapçığımızın sporcularımız ve aileleri dışında Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinde dağıtımına başlanmıştır.