HABERLER

Beşiktaş Dergisi'nin Mayıs Sayısındaki Konular

Birbirinden renkli röportaj ve yazıların yer aldığı, dört dev poster hediyeli Beşiktaş Dergisi’nin Mayıs sayısı piyasada...

Mabedimiz Vodafone Arena’nın kapağını süslediği Beşiktaş Dergisi’nin Mayıs sayısı tarihsel önemi yadsınamayacak bir içerikle taraftarımızın beğenisine sunuldu. "Kavuştuk be abi" sloganıyla çıkan Beşiktaş Dergisi, aynı zamanda dört dev posteri de okuyucularına hediye ediyor. Şampiyon Beşiktaş RMK Marine, kadın futbol ve kadın voleybol takımlarımızın yer aldığı muazzam posterin yanı sıra, lider Beşiktaşımız’ın ve Vodafone Arena’nın posterleri de duvarlarınızı süsleyecek. Bunların yanında ressam Nihat Evren Derman’ın çizimiyle “Dolmabahçe’de İkinci Hayat” adlı tablo da Beşiktaşlılar’a armağan... Koleksiyonluk bir sayı olarak nitelendirdiğimiz ve mizanpajı tamamen yanilenen Beşiktaş Dergisi'nin Mayıs sayısını mutlaka edininiz...
 
İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:
 
* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın taraftarlarımıza mesajları...
* Nisan ayında Beşiktaş Camiası’nda neler yaşandı?
* Beşiktaş için büyük bir aşkla çalışan İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak ile Vodafone Arena’da buluştuk. Atatürk’ün “Az zamanda çok ve büyük işler yaptık” sözünü gururla hatırlatan yöneticimiz, camiamızın merak ettiği birçok konuya bu röportajda açıklık getirdi.
* Özlem giderdik, hasretinden prangalar eskittiğimiz stadımıza nihayet kavuştuk. İlk buluşmanın heyecanını yeniden yaşamak için de kalemlerimizi konuşturduk... A’dan Z’ye Vodafone Arena'nın tüm özellikleri hakkında önemli bilgiler... Açılış ve ilk maçtan çok özel fotoğraflar...
* Prometeus’un ateşi Vodafone Arena’ya indi. Meşale şovları, Beşiktaşlılar’ın hisleri ve yeni stadımızdaki ilkler, rekorlar ve tüm detaylar sizler için hazırlandı. İlkler, yenilikler, İnönü ve Vodafone süreçlerine dair kenarda köşede kalmış tüm bilgiler Beşiktaş Dergisi’nde...
* Semt bizim, aşk bizim... Açılışımızın heyecanını hala yaşadığımız ve kolay kolay da unutamayacağımız taraftarımızla birlikte geçirdiğimiz her anı, bu tarihsel güne dair tüm detayları yazıya döktük.
* Türkiye'nin ilk akıllı stadı Vodafone Arena'daki teknolojik yenilikler ve güvenlik önlemleri neler? Teknoloji yazarımız Murat Yıldız yazdı.
* İlk İstanbul Resmi Lig Şampiyonu olduğu yıllarda, Beşiktaşımız’ın bir futbol sahası bile olmadığını biliyor muydunuz? Peki moloz yığınlarıyla dolu Çırağan Sarayı’nın bahçesinin “Şeref Stadı” haline getirilişini... Ya da Vodafone Arena’nın bulunduğu alanda, eskiden Dolmabahçe Sarayı’nın ahırlarının bulunduğunu... Beşiktaş’ın tarihinin bir parçası olmak için Beşiktaş Dergisi okuyun...
* Beşiktaşımız’ın yeni evi Vodafone Arena, futbolun yanı sıra halkın eğlence ve güzel zaman geçirme ihtiyacını karşılar nitelikte bir yaşam alanı... Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası mağazası stattaki yerini yenileyerek koruyor.
* 2013 yılında vefat eden mimari bir organizmanın, 2016’da reenkarnasyonla tekrar hayata dönmesi misali Vodafone Arena, tuvallere yansıdı. Tüm renklerin ve enerjinin daha farklı ve daha üst bir boyuta taşındığı “Dolmabahçe’de İkinci Hayat” adını taşıyan bu resim, Ressam Nihat Evren Derman tarafından hazırlandı ve öyküsü kaleme alındı. 
* Beşiktaş RMK Marine Takımımız, ezeli rakibi Galatasaray’ı 59-57 yenerek, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bize bu zaferi yaşatan Demir Pençeler’e teşekkür eder, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda başarılar dileriz.
* Her kulvarda önder olan Beşiktaş’ın, kadın futbol alanında da yol gösterici olması, bu önemli konuda da öncülük etmesi hepimizi gururlandırmıştı. Kadınlar 2. Ligi’nin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden futbol takımımız, Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı ve gururumuzu perçinledi. Tebrikler şampiyon Beşiktaş Kadın Futbol Takımı...
* Beşiktaş Kadın Voleybol Takımımız da, Bayanlar 2. Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak, hak ettiği yere geri döndü. Önümüzdeki sezon birinci ligde mücadele edecek olan filenin kartallarına başarılar diliyoruz...
* Futbol takımımızın karşı karşıya geldiği müsabakaların analizleri ve unutulmaz anlar...
* www.bjk.com.tr resmi sitemizi yeni tasarımı ve yeni özellikleriyle taraftarlarımızın kullanımına sunuldu. Nedir bu yenilikler? Beşiktaş Dergisi'nde..
* Futbolu erkeklerin tekelinden almaya niyetli Beşiktaş’ın anneleri ve kendileri gibi yetiştirdikleri kızları Beşiktaşlı Dişi Kartallar, dergimizin sayfalarını süslemeyi sürdürüyor. Fatma Arsan’ın hazırladığı bu bölümde Mayıs sayısında ise Gaziantep’ten Şeyma Koç Çapan ve kızı Öykü Çapan yer alıyor. 
* Beşiktaşlı oyuncu, Beşiktaş’ın iflah olmaz hastası Haldun Boysan, Murat Arda’nın sorularını yanıtladı. “Beşiktaş’tan başka sevgi bilmedim” diyen çılgın sanatçı ile Vodafone Arena’yı tavaf ettik.
 * Barselona’da, Van, Ağrı, Sofya, Pekin ya da Havana’da Kartal aşkı Deniz Kartalı’nın objektiflerine ve dergimize yansıyor. Dünyanın dört bir yanından taraftarlarımız “Beşiktaşım Oley” çekerken, Kartal aşkının sınır tanımazlığını da dosta düşmana ilan ediyor. 
 * BJK Futbol Okulları Genel Kordinatörü ve Teknik Direktörü Ufuk Pak, “Zamana yenik düşmesin hiçbir şey” diyor ve hepimizi nostalji dolu bir zaman yolculuğuna davet ediyor.
 * Danışman astrolog Betül Alakır’dan Tolga Zengin’in astrolojik portresi...
 * Beşiktaşlı şair, komedyen Vedat Özdemiroğlu bu ay Ricardo Quaresma’nın şiirini yazdı, illüstratör Tufan Kızılırmak resimledi.
 * Ticaret UNIBJK, dergimize konuk oldu. “Büyük Atatürk’ün izinde, Beşiktaş’ın peşindeyiz” diyen gençler, Beşiktaş’a dair hissettiklerini, Kara Kartal sevgilerini ve Beşiktaşlı olmanın ayrıcalıklarını içtenlikle sayfalarımıza taşıdılar.
 * Efsane sponsorumuz Beko ile gönül bağımız güçlenerek devam ediyor. Arçelik A.Ş. Türkiye Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, çalışmalarını, semtimizde açtıkları mağazanın logosunu Siyah-Beyaz yapmalarının öyküsünü, Vodafone Arena’daki çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.
* Antalya Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği’nin kuruluşu, faaliyetleri ve camiamıza mesajları...
* Tecrübeli bisikletçi Emin Burak İzmirlioğlu, kendisinin de yarışarak madalya kazandığı Güzelbahçe ve Arnavutköy MTB CUP (Türkiye Bisiklet Federasyonu Dağ Bisikleti) yarışlarını yazdı.
* Motosiklet Başlangıç ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Mustafa Tekin, yeni yasa ve motosiklet ehliyetleri hakkında güncel gelişmeleri yazdı.
* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, Kemal Gamgam’ı ve ilginç otomobil koleksiyonculuğunu anlattı.
* Mayıs ayının kültür ve sanat etkinlik takvimi...
* Vizyona giren filmler, kitapçı raflarında görücüye çıkan kitaplar ve kalburüstü müzisyenlerin yaşamlarına dair detaylarla yeni albümlerin incelemeleri... 
* Oyun tanıtımları...
 
Yavru Kartal Dergisi’nde bu ay
 
Yavru Kartallarımız’ın çok sevdikleri dergileri de yine onların katılımları ile dopdolu... Yavru Kartallarımız’dan Berk Emir Zehir ve İnan Cem Erkan’ın stoperimiz Marcelo Guedes ile yaptığı röportaj, defans oyuncumuz Alexis Delgado’nun karikatür posteri, Kartal Ailesi’nin başından geçenler, Mini Mini Kartallar, Bilmece-Bulmaca-Eğlence, Çizgi-Roman BJK Tarihi, Fotoğrafını Yolla Kartal Ol ve aktüel bilgiler Yavru Kartal dergimizde...
 
Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için lütfen arayın: 444 1903