HABERLER

Haldun Boysan: ‘Beşiktaş’tan başka sevgi bilmedim’

Başarılı komedyen olmasının yanı sıra tribünlerimizin gediklisi bir taraftar da olan Haldun Boysan, Beşiktaş Dergisi’ne konuk oldu.

Beşiktaş Dergisi editörü Murat Arda'nın Boysan ile yaptığı o röportajdan bazı bölümler:
 
“Rahmetli babamın Akis dergilerini karıştırırdım. Orada Arap Sadri’yi öğrendim. Beşiktaş’a en büyük hizmet veren insanlardan birisi Süleyman Seba’dır, hepimizin kabul ettiği gibi. Ama mesela bir Mehmet Üstünkaya da benim için çok değerlidir. On dört yıl şampiyon olamamışız, Üstünkaya dönemindem on beşinci yılda şampiyonuz! Arap Sadri, Mehmet Üstünkaya; bu değerlerimizi unutmamalıyız.”
 
“Lise birinci sınıftan itibaren her maça geldim. Deplasmana da giderdim. Evdekiler de Beşiktaşlı olduğu için hiç sorun çıkmazdı” diyor. 1984 yılında babasını bir Beşiktaş-Galatasaray maçında yitirmesine rağmen yine de o maç için sevinçli. 'Çünkü babam, Beşiktaş galipken gitti’ diyor.”
 
“Bana göre derneklerimizde en az on kongre üyesi olmalı. Beşiktaş’ın dernekleri daha aktif olmalı ve kulübümüze değer katmak için daha fazla inisiyatif almalılar. Mesela dergi almaları, abone olmaları zorunlu tutulmalı. En az ellişer kombine edinmeleri zorunlu tutulmalı...”
 
Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Mart sayısında...
 
Abone olmak için lütfen arayın: 444 1903