HABERLER

28.04.2016

FUTBOL AKADEMİ

Altyapı Oyuncularımız Ülkemizi Uluslararası Turnuvada Temsil Edecek

U-14 ve U-15 Akademi Takımı oyuncularımız, 26-29 Mayıs tarihinde GAZPROM’un sponsorluğunda gerçekleşecek ‘Dostluk İçin Futbol Programı’ çerçevesinde Milano’da düzenlenecek Uluslararası Sokak Futbol Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek.
 
Konuyla ilgili BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına; Futbol Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, U-15 Takımı Antrenörümüz Aydın Tuna ve U-15 Takımımızın kaptanı Erkan Çınar katıldı.
 
Basın toplantısında konuşan Futbol Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, “GAZPROM’un sponsorluğunda düzenlenecek Dostluk için Futbol temalı organizasyonda GAZPROM’a Beşiktaş’ı tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Beşiktaş olarak her yıl uluslararası 30-40 arası turnuvaya katılmaktayız. Oyuncularımızın uluslararası tecrübelerini geliştirmek için bu organizasyonları çok önemsiyoruz. GAZPROM’un davetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. GAZPROM’un düzenlediği bu turnuva mini bir sokak futbol turnuvası olarak düzenlenecek. Organizasyona U-14 ve U-15 takımlarımızdan 8 oyuncumuz katılacak. Başlarında da altyapımızdan yetişmiş ve A takımımıza kadar yükselmiş Aydın hocamız bulunacaktır. Tekrar GAZPROM’a ve sizlere burada olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Desteklerinden dolayı Kulübümüze teşekkürlerini sunan Dostluk için Futbol Programı Medya Direktörü Filiz Pak, “UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru GAZPROM’un düzenlediği Dostluk için Futbol Programı’nda bu yıl dördüncü sezonu kutluyoruz. 2016 yılında Dostluk için Futbol Programı’nda Türkiye’yi Beşiktaş temsil edecek. Bu süreçte proje kapsamında vermiş oldukları destekten dolayı BJK Futbol Özkaynak Düzeni’ne ve tüm Beşiktaş camiasına yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Milano’da düzenlenecek turnuvaya 32 ülkeden aralarında Atletico Madrid, Schalke 04, İnter gibi elit futbol takımları da katılacak. Turnuvanın ardından oyuncularımız, 2015-2016 UEFA Şampiyonlar Ligi Final mücadelesini izleme şansı bulacaklar.
 
Franz Beckenbauer’in küresel elçiliğini yaptığı Dostluk için Futbol Programı; tüm dünyada futbol altyapılarını teşvik etmeyi ve gençleri sağlıklı bir yaşam için spora kanalize etmeyi amaçlamaktadır.
 
Uluslararası Sokak Futbol Turnuvası’na katılacak teknik ekibimiz ve oyuncularımız, şu şekilde;
Antrenör: Aydın Tuna
Fizyoterapist: Mustafa Emre Yıldızhan
Oyuncularımız; Erkan Çınar, Zeki Görkem Baştan, Batuhan Özma, Oğuzhan Akgün, Berat Bozdağ, Mert Tatlı, Muhammed Emre Kalkan, Taha Eren Yılmaz