HABERLER

25.04.2016

FUTBOL AKADEMİ

Mutlucan Zavotçu: ‘Tarihimizden güç alarak namağlup şampiyon olduk’

“Büyük kulüpler, büyük geçmişlere sahip olup, büyük tarihler yazarak varlıklarını sürdürürler. Kadın Futbol Takımı olarak, teknik heyeti ve her oyuncusuna kadar, nasıl bir camianın çatısı altında olduğumuzu ve omzumuzdaki sorumluluğun büyüklüğünü kulübün kapısından girdiğimiz ilk günden beri bilmekteyiz, yeni gelen arkadaşlarımıza da bunu anlatmaktayız.
 
Bu anlamda, bu sezonu Kadınlar 2.Ligi’nde namağlup şampiyon olarak tamamlarken, yürüdüğümüz yolda bize güç veren en önemli etkenlerden biri de 1991-1992 sezonunda A Futbol Takımızın Süper Lig'de yaşadığı namağlup şampiyonluk olmuştur.
 
BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin'in de kadroda yer aldığı 1991-1992 sezonundaki bu namağlup şampiyonluk bize örnek olup, Beşiktaş tarihine bir namağlup şampiyonluk da Kadın Futbol Takımı olarak kazandırmamız için güç vermistir.
 
Gelecek sezon yer alacağımız TFF Kadınlar 1.Ligi’nde de Şerefimizle oynayıp Hakkımızla kazanarak ipi göğüslemek ve camiamıza değer katmak için bütün gücümüzle çalışacağız.”
 
Kadın Futbol Takımımızın yardımcı antrenörü Esat Kaan Saka: “Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştık. Sezon başından beri de tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik. Camiamızın bizden beklentisinin farkındaydık. Sezon içerisinde iyi mücadele sergiledik ve namağlup şampiyon olmayı başardık. Bizleri her zaman destekleyen yönetim kurulumuza, BJK Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin'e ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hedefiyle yola çıktığımız antrenörümüz Mutlucan Zavotçu'yu, oyuncularımızı, sağlık ekibimizi ve tüm çalışma arkadaşlarımı sezon içerisinde göstermiş oldukları disiplinli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.”
 
Kadın Futbol Takımımızın İdari Menajeri Nergis Soyer: “Kadın Futbol Takımı olarak son lig maçımız da deplasmanda Osmaniye Demir Spor önünde 4-2 kazanarak namağlup ve şampiyon olarak ligi tamamladık. Gelecek sezon yer alacağımız TFF Kadınlar 1.Ligi'nde de hedefimiz şüphesiz şampiyonluk olacaktır. Gelecek sezon için transfer çalışmalarımıza da başladık ve çok daha güçlü bir takım için kolları sıvadık. Şampiyonlukta emeği geçen tüm oyuncularımızı, teknik heyetimizi, camiamızı ve taraftarımızı tebrik ediyorum. Bize her zaman destek olan Başkanımız ve yönetim kurulumuza, BJK Futbol Özkaynak Düzeni Sportif Direktörümüz sayın Gökhan Keskin'e, Altyapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”