HABERLER

17.04.2016

VOLEYBOL

Şampiyon Kadın Voleybol Takımımız, Kutlama Yemeğinde Buluştu

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde şampiyon olan ve gelecek sezon Voleybol 1. Ligi’nden mücadele etmeye hak kazanan Kadın Voleybol Takımımız, Beşiktaş Hanedan Restoran’dan düzenlenen kutlama yemeğinde bir araya geldi.
 
Kutlama yemeğine; Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Kadın Voleybol Takımımızın antrenörü Kamil Söz ve teknik ekibimiz ile şampiyon oyuncularımız katıldı.
 
Kadın Voleybol Takımımızı kutlayan Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
“Kadın Voleybol Takımımızın başarılarının devamını diliyorum. Takımımız tüm rakiplerini yendi. İnşallah seneye daha güçlü bir kadro ile Beşiktaş’ı 1. Lig’de temsil edeceğiz.”
 
Kadın Voleybol Takımımızın antrenörü Kamil Söz, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
 
“Erdal Karacan ve Levent Çifter’e çok teşekkür ediyorum. Bize her imkanı sağladılar. Ekip arkadaşlarımı ve oyuncularımı kutluyorum. Takım çalışması sonucu şampiyonluk kupası geldi. Camiamıza hayırlı olsun.”
 
Voleybolcumuz Melis Yılmaz, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek “Zor bir sezonu geride bıraktık. Hedefimiz şampiyonluktu. Yarı final ve finallere iyi hazırlandık. Güzel bir sezonu tamamladık. Şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Gelecek sezon da başarılarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Voleybolcumuz Zehra Tönge, takım olarak çok iyi olduklarını belirtti ve “Güzel bir sezon geçirdik. Takım olarak çok iyiydik. Hedeflerimize ulaştık. Çok mutluyuz. İnşallah daha nice kupalar kazanacağız” diye konuştu.