HABERLER

Beşiktaş Dergisi'nin Nisan Sayısı Çıktı

Birbirinden renkli röportaj ve yazıların yer aldığı Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısı piyasada...

Futbol takımımızın başarılı ve genç oyuncusu Kerim Frei’ın kapağını süslediği Beşiktaş Dergisi’nin Nisan sayısı dopdolu içeriğiyle taraftarımızın beğenisine sunuldu. Beşiktaş Dergisi, aynı zamanda iki dev posteri de okuyucularına hediye ediyor. Kerim Frei’ın imzalı posterinin yanı sıra ressam Nihat Evren Derman’ın çizimiyle “Siyah Matemden Beyaz Umutlara #anKARA” tablosu da Beşiktaşlılar’a armağan...
 
İşte Beşiktaş Dergisi’nde yer alan konularımız:
 
* Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın taraftarlarımıza mesajları...
   
* Mart ayında Beşiktaş Camiası’nda neler yaşandı?
* Eve dönüyoruz... Aylardır bu anı bekliyoruz... Vodafone Arena tüm görkemiyle açılıyor... Lider takımımızla, evimizde şampiyonluğa kanat açıyoruz...
* Beşiktaşlı graffiticiler, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya rakip tribünlerde yapılan hakarete kayıtsız kalamadı. Graffiticiler, “sokak sanatı” yoluyla Kara Kartal’ın asil taraftarına Efsane Başkanımız’ın “İnanın Çocuklar” mesajını iletti. Başkanımızın portresi ve mesajı duvara işlenerek, dosta-düşmana anlamlı bir mesaj verilirken, tüm süreçler bir video-klip ile sosyal medyada paylaşıldı. Taraftarlarımızın büyük ilgi gösterdiği klibin yönetmeni Burak Uygun ile bu anlamlı çalışmayı konuştuk.

* Hep muzaffer zamanlarımızın ölümsüz anlarını sizlere yansıttık. Ancak Beşiktaş aşkımızın yanı sıra ulus olarak dayanışma kültürünün yükseltilmesi gereken şu kara günlerde matem duygusunun da tuvallerimize yansımaması mümkün olmayacaktı. İşte “Siyah Matemden Beyaz Umutlara #anKARA” adlı çalışma, Kara Kartal’ın ulusumuzun duyarlı kesimleriyle olan kopmaz bağını dışavurmak için Ressam Nihat Evren Derman tarafından hazırlandı.
 
* Beşiktaşımız’ın genç yeteneği, milli futbolcumuz Kerim Frei, son dönemdeki performansıyla büyük beğeni topluyor. Bu sezon ligde 519, kupada 677 ve UEFA’da 128 dakika forma giyen Kerim’in yine bu sezon beş gol ve dört asisti var. Uzun bir aradan sonra ay yıldızlı takıma çağrılmanın mutluluğunu yaşayan futbolcumuzla, şampiyonluk yolundaki heyecanını konuştuk. 

* Hindistan Yüzme Takımı Olimpiyat Koçu Lukovac, Beşiktaş’ın azmini ve direncini uzak diyarlara taşırken, egzotik memleketlerdeki genç sporcuları da Beşiktaşlı yapmakla övünüyor. Bir yandan ABD’de “Pasif Direniş Modelleri” hakkında doktora yaparken, öte yandan Hindistan yüzme takımını olimpiyatlara hazırlayan Lukovac ile egzotik memleketleri ve Beşiktaş sevgisini konuştuk.
 
* Beleştepe’de tanışıp, Şairler Parkı’nda evlenme kararı alan Gizem ve Birtan’ın dillere destan bir aşkı var. Beşiktaş taraftarları, onları ikiz bebeklerinin yaşadıkları sağlık sorunuyla tanıdı. Masal Tanem kendiliğinden iyileşirken, Poyraz Kartal ciddi bir ameliyat geçirdi. Binlerce Beşiktaşlı, her zaman onların yanındaydı, iyi dilekleriyle... Yavru Kartallar sağlığına kavuştu. “Evimize doğan güneş Vodafone Arena’yı aydınlatsın” diyen Kartal ailesinin hikayesini Sevde Eğribacak yazdı.
 
* Futbol takımımızın karşı karşıya geldiği müsabakaların analizleri ve unutulmaz anlar...
 
* Beşiktaş’ın en zor dönemlerinde, 1970’li yıllarda yöneticilik yapan Sami Albayrak ile bir araya geldik. “Beşiktaş için bir kibrit çak” kampanyasını organize eden isimlerden biri olan Albayrak, yöneticilik yıllarını dergimize anlattı.
 
* Kadın basketbol takımımızın forma sırt sponsoru Alperen İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, dergimize konuk oldu. İnşaat sektöründe yirmi beş yılı aşkın geçmişi olan ve güvenle büyüyen Alperen İnşaat’ın sponsorluk çalışmalarında Beşiktaş’ı ve de özellikle kadın basketbol takımını neden tercih ettiklerini içtenlikle anlattı.
 
* Futbolu erkeklerin tekelinden almaya niyetli Beşiktaş’ın anneleri ve kendileri gibi yetiştirdikleri kızları Beşiktaşlı Dişi Kartallar, dergimizin sayfalarını süslemeyi sürdürüyor. Fatma Arsan’ın hazırladığı bu bölümde Nisan sayısında ise İzmir’den Umut ve kızı Defne Zeybek yer alıyor. 

* Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde namağlup liderliğini sürdüren Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Avrupa’da da göğsümüzü kabarttı. Euroleague 1 Kupası A grubunda mücadele eden ekibimizin başarılı yolculuğu dergimizin sayfalarına da yansıdı.
 
* Brüksel’den Kabil, Roma, Bursa, Pekin ya da Havana’da Kartal aşkı Deniz Kartalı’nın objektiflerine ve dergimize yansıyor. Matatorlar kenti Madrid’ten Beşiktaşlı Cem Örer de bizlere Avrupa’nın göbeğinden “Beşiktaşım Oley” çekiyor.
 
* BJK Futbol Okulları Genel Kordinatörü ve Teknik Direktörü Ufuk Pak, “Düşler de Küser” diyor ve hepimizi nostalji dolu bir zaman yolculuğuna davet ediyor.
 
* Vodafone Arena ziyareti ile tanıdı tüm Beşiktaşlılar Meryem Nine’yi. Hastahaneden evine götürlürken ona bir sürpriz yapmak isteyen torunları Meryem nineyi mabedine; Vodafone Arena’ya getirmişlerdi. Siyah Beyaz aşığı bu sevimli nineyi biraz daha yakından tanıyalım istedik ve bu defa da biz onu ziyaret ederek Küçükçekmece’deki evinde Meryem nineye misafir olduk.
 
* Danışman astrolog Betül Alakır’dan Tolgay Arslan’ın astrolojik portresi...
 
* Beşiktaşlı şair, komedyen Vedat Özdemiroğlu bu ay Yusuf Tunaoğlu’nun şiirini yazdı.
 
* Beşiktaşlı oyuncu, hayatı yudumlayarak içen güzel insan Mustafa Alabora, ellinci sanat yılını kutladığı şu günlerde, bir yaşama üstadı olarak dergimize konuk oldu. Murat Arda’nın sorularını yanıtlayan Alabora “Beşiktaş bir kolej takımıdır” diyor ve ekliyor: “Vodafone Arena muhteşem olmuş!”
 
* Doğuş UNIBJK, dergimize konuk oldu. “Doğuş’tan Beşiktaşlıyız” diyen gençler, Beşiktaş’a dair hissettiklerini, Kara Kartal sevgilerini ve Beşiktaşlı olmanın ayrıcalıklarını içtenlikle sayfalarımıza taşıdılar. UNIBJK Okul Sorumlusu Samet Cömert, Beşiktaş Dergisi için yazdı.
 
* Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi geliyor! Kabataşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Cansızoğlu ile “iki camia, tek okul” diye nitelendirdiği Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi’nin yol haritasını ve kurulan vakfın gündemini konuştuk. Cansızoğlu’nun “En az Vodafone Arena kadar önemli bir artı değeri semtimize kazandırma sürecindeyiz” şeklindeki sözleri, bu atılan adımın ne kadar önemli olduğunu özetler nitelikteydi.
 
* Bandırma Beşiktaşlılar Derneği’nin kuruluşu, faaliyetleri ve camiamıza mesajları...
 
* Motosiklet Başlangıç ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitmeni Mustafa Tekin, motosiklet fuarı ile ilgili izlenimlerini yazdı.
 
* İleri Sürüş ve Sportif Sürüş Eğitmeni Kaan Özşenler, car play uygulaması hakkında bilgiler sunuyor.
 
* Tecrübeli bisikletçi Emin Burak İzmirlioğlu, bahar aylarında bisiklet sürmenin keyfini dergimizin sayfalarına taşıyorz ve önümüzdeki günlerde yapılacak yarışlarda hakkında bilgiler veriyor.
 * Nisan ayının kültür ve sanat etkinlik takvimi...
 
* Vizyona giren filmler, kitapçı raflarında görücüye çıkan kitaplar ve kalburüstü müzisyenlerin yaşamlarına dair detaylarla yeni albümlerin incelemelerini Murat Arda mercek altına alıyor.
 
* Murat Yıldız’ın derlediği en son teknoloji haberleri ve ürün incelemeleri...
 
* Oyun tanıtımları...
 
Yavru Kartal Dergisi’nde bu ay
 
Yavru Kartallarımız’ın çok sevdikleri dergileri de yine onların katılımları ile dopdolu... Yavru Kartallarımız’dan Selen Kom, Ece Gürkan ve Ela Gürkan’ın Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Natalia Hanikoğlu ile yaptığı röportaj, Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın kaptanı Kaan Dalay’ın karikatür posteri, Kartal Ailesi’nin başından geçenler, Mini Mini Kartallar, Bilmece-Bulmaca-Eğlence, Çizgi-Roman BJK Tarihi, Fotoğrafını Yolla Kartal Ol ve aktüel bilgiler Yavru Kartal dergimizde...
 
Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için lütfen arayın: 444 1903  

Basın Fotoğrafları İçin TIKLAYIN