HABERLER

28.03.2016

FUTBOL

Kasımpaşa Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına açık yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Antrenmana milli takımlarda olan İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Kerim Frei, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, Denys Boyko ve tedavisine devam edilen Gökhan Töre ile sahada bireysel çalışan Tolga Zengin-Veli Kavlak ikilisi katılmadı.
 
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve istasyon çalışması ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması, 5-2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman minik kale maç, yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Altyapı oyuncularımızdan Hamza Küçükköylü, Kaan Baysal, Sedat Şahintürk ve Yusuf Oyit A Takımımızla birlikte çalıştılar.
 
Beşiktaşımız, hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla ve saat 17.00’de Beylerbeyi ile oynayacağı hazırlık maçıyla devam edecek. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde saat 17.00’de yapılacak hazırlık maçı basına açık olacak.
 
Basın Fotoğrafları İçin Tıklayınız 
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu