HABERLER

14.02.2016

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Yeşilbayramiç:0

Kadın Voleybol Takımımız, Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu 21. haftasında Yeşilbayramiç ile karşılaştı. Ekibimiz maçı 3-0 kazandı.

Siyah-beyazlılarımız BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmaya; Cansu Özbay, Natalia Hanikoğlu, Aksana Kavalchuk, Rosa Yarimar, Aslı Türker, Ceylan Arısan ve liberoda Melis Yılmaz ile başladı.
 
Siyah-beyazlılarımızın Yeşilbayramiç karşısındaki ilk sayısı Rosa Yarimar ile geldi. Ekibimiz karşılaşmanın başında Aksana ve Rosa’nın smaçlarıyla etkili oldu. İlk teknik molaya 8-5’lik üstünlükle girdik. İlk teknik mola sonrasında Yeşilbayramiç ritim buldu ve oyuna denge getirdi. Ekibimiz Rosa ve Aksana’nın sayılarıyla ilk sette etkili olmaya devam etti. İlk seti 25-19 aldık.(1-0)
 
Siyah-beyazlılarımız 2. sete de oldukça tempolu girdi. 2. setteki ilk teknik molaya 8-4’lük üstünlükle girdik. İlk teknik mola sonrasında rakibimiz savunma enerjisiyle oyuna tutunmaya çalıştı. Siyah-beyazlılarımız 2. setteki 2. teknik molaya da önde girdi. Setin son bölümünde ekibimizin mutlak bir üstünlüğü vardı. 2. seti 25-19 üstünlükle tamamladık.(2-0)
 
Filenin Dişi Kartalları oyundaki 3. sete de ritimli başladı ve ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik mola sonrasında rakibimizin direnci düştü. Siyah-beyazlılarımımız bu sette de oyunu ve tempoyu kontrol etti. Setin son bölümünde oyunu domine eden ekibimiz 3. seti 25-10 aldı ve karşılaşmayı 3-0 kazandı.