HABERLER

14.02.2016

GÜNCEL HABERLER

BeşiktAŞK Çıktı

Kulüp yayıncılığında bir ilk... Beşiktaş medyasına yeni bir kardeş geldi; BeşiktAŞK... Tüm tablet ve akıllı telefonlarınızdan ulaşabileceğiniz BeşiktAŞK, yayın hayatına başladı.

The Texta’nın katkılarıyla BJK İletişim Departmanı tarafından hazırlanan BeşiktAŞK’ın ilk sayısı tüm taraftarlarımıza Sevgililer Günü hediyesi olarak ücretsiz... Türkiye’de bir ilk olan BeşiktAŞK’ın ilk sayısını gururla sunuyoruz.
 
Video görüntülerine, marşlarımıza, fotoğraf galerilerine ve Beşiktaş hakkında çok özel haber, röportaj ve araştırma dosyalarına ulaşabileceğiniz taraftar uygulamasını, App Store’dan ve Google Play Store’dan indirerek ulaşabilirsiniz.
 
Nasıl İndireceksiniz?
Tüm tablet ve akıllı telefon sahibi taraftarlarımız, App Store’da ve Google Play Store’da “BeşiktAŞK” ismiyle uygulamayı aratıp tablet ve telefonlarına indirebilir. Eminiz, zengin içeriğiyle BeşiktAŞK’ı çok beğeneceksiniz.
 
BeşiktAŞK’ı ücretsiz olarak App Store ve Google Play'den indirip okuyabilirsiniz.
 
BeşiktAŞK’ta Neler Var?
Kulüp yayıncılığında bir ilk olan BeşiktAŞK’ın ilk sayısı renkli ve zengin içeriğiyle sizleri bekliyor.
 
-Başkanımız Fikret Orman’ın sizlere özel yazdığı mektubu ve görüntülü mesajları...
 
-Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın anısına Vala Somalı’nın kaleme aldığı yazıyı okuyabilirsiniz. Aynı zamanda Seba dönemine ait önemli bilgilerin verildiği dosyada, Seba’nın kendi sesinden İnönü Stadı’nda attığı ilk golün hikayesini dinleyebilirsiniz.
 
-Beşiktaş ve aşk birleşirse gönüllerde, işte o an başlar BeşiktAŞK. Aynı çocuğumuzu sever gibi, karşılıksız, çıkarsız, beklentisiz bir sevgi... Annemizi sever gibi, güvende, huzurlu, mis kokulu... Babamızı sever gibi güçlü, kazanan, yıkılmayan... Bir sevgiliyi sever gibi, şehvetli ve arzulu... Siyah’la Beyaz’a duyduğumuz sonsuz aşkı kelimelere döktük. Futbolcularımız da Sevgililer Günü’ne dair düşüncelerini, eşlerine ya da sevgililerine yaptıkları jestleri sizler için anlattı.
 
-Beşiktaş taraftarları, Beşiktaş’a olan sevgilerini ve bağlılıklarını özel hayatlarına da taşıyorlar. Bakalım Beşiktaş taraftarlarıyla ve onların Beşiktaş aşklarıyla ilgili olan hikayelerinden siz en çok hangisini seveceksiniz.
 
-Mabedimize kavuşmaya az kaldı... Stadımız tüm görkemiyle açılacağı o müthiş günü bekliyor. Vodafone Arena’nın eli kulağında... Yeni mabedimiz, hem yeni çehresiyle şampiyonluk şarkılarımızı söylediğimiz maçlarımıza ev sahipliği yapacak hem de kulübümüze büyük bir gelir kaynağı sağlayacak... Özetle, gümbür gümbür geliyoruz... Vodafone Arena’nın son fotoğrafları ve dron görüntüleri...
 
-Sevde Eğribacak, sizler için Vodafone Arena’yı gezdi ve tüm özellikleriyle stadımızı tanıttı.
 
-Trabzon yaylalarından bir Konfüçyüs öğretisi... Öğretmeyi boynunun borcu kılma haliyle bir dava insanı... Davasında mağlubiyeti sahipsiz bırakmayacak kadar sorumlu; galibiyette ortaklaşacak kadar paylaşımcı... Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in portresini Sevecen Tunç, kaleme aldı.
 
-Tarih 15 Ekim 1989... Yer İstanbul Ali Sami Yen Stadı... Beşiktaş-Adana Demirspor maçı... Ve tarihi bir skor: 10-0... Serpil Kurtay, o günü, gol atandan gol yiyene, gazetecisinden tribündeki taraftara kadar herkese sordu. Adana Demirspor kalecisi Haluk’un kurtardığı bir şut sonrası “Metin yeter ya... 10 oldu...” şeklindeki sözleri; Metin Tekin’in “Her girdiğimiz pozisyon gol oluyordu” diye hatırladığı o gün... Maçın özeti ile birlikte...
 
-Beşiktaş’a olan aşk, Siyah-Beyaz renklerde, bu renkler de formada bulur kendini... Aşk sahadadır, parkededir, sokakta ya da herhangi bir alanda... “Aşk” Beşiktaş’tır... Formalarımıza duyduğumuz aşkı, Doğancan Kızılca yazdı.
 
-“Günümüz futbolunda pek rastlanmayan oyun tarzı ve yetenekleriyle masal dünyasının hiç büyümeyen sihirli çocuğu Peter Pan’ı andırıyor adeta...” Can Çalışkan’dan farklı bir Quaresma portresi...
 
-Beşiktaşımız’ın voleybolcu çifti Ezgi ve Murat Karakaya ile kızları Duru,  Kartal Yuvası ürünlerimizi tanıttığımız sayfalarımıza konuk oldu. Aşklarının nasıl başladığını, aile kurma yolunda attıkları adımları, ilişkilerini, kızlarıyla kurdukları yaşamı ve elbette Beşiktaş aşklarını anlatan Karakaya çifti, Beşiktaş’ın lisanslı ürünleriyle sizler için birbirinden güzel pozlar verdi. Emel Vayvay’ın Karakaya çiftiyle gerçekleştirdiği “BeşiktAŞK modası” ve çekimlerimizin perde arkası görüntüleri...
 
-1970-71’den 1977-78 sezonunun bitimine kadar Beşiktaş formasını giydi Ahmet Börüteçene... Bu yıllarda Beşiktaş hiç şampiyon olamadı. Öyle ki küme düşme korkusu bile yaşandı yine bu dönemde... Her sezon boş mukaveleye imza atan Ahmet Börüteçene’nin o günleri anlatırken gözleri dolu dolu oluyor ve ekliyor: “Her şeye rağmen çok güzel günlerdi”... Siyah-Beyaz forma ile çıktığı 287 maçta yedi gol atan başarılı sağbekimizin hikayesi... 
 
-Türkiye müzik sahnesi onun gibisini nadiren gördü. Hayko Cepkin, sahnede yarattığı karizmayla, her biri birbirinden özenli müzik albümleriyle, Beşiktaşlılığı ve mütevazılığıyla gönüllerimizde bambaşka yeri olan bir deli adam, rock müzisyeni, eski tribün davulcusu, amigo ve artık bir Egeli! Türkiye’nin sanat güneşi Zeki Müren, divası Bülent Ersoy’sa, rockstarı da o... Murat Arda, Hayko Cepkin ile Vodafone Arena’yı gezdi ve muhteşem bir röportaj gerçekleştirdi.
 
-Antik Ulu Taş’tan Çarşı’ya Beşiktaş semtinin hikayesi... Siyah Beyaz fotoğraflarla birlikte, semtimizde geçmişe yolculuk yapmaya hazır olun.
 
-Kulübümüzün tarihinden Şubat ayına dair anektodlar...
 
-Futbolcularımız Veli ve Tosic’in BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki bilorda kapışması...
 
-Beşiktaşımız’ın son transferlerinden Alexis Delgado’nun tarihte en beğendiği üç stoper kim?
 
-Size özel oyunlar...
 
Dünyanın neresinde olursanız olun artık Beşiktaş çok yakın...