HABERLER

Başkanımız Fikret Orman'ın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Şubat sayısında camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Beşiktaş Ailesi,
 
Mabedimize kavuşacağımız günler yaklaştıkça, herkes gibi benim de heyecanım artıyor. Vodafone Arena’da artık geri sayıma geçtik. Her maçını deplasmanda oynamasına rağmen başarısından mutlu olduğum takımımız ve onları her yerde destekleyen taraftarımız, yakında evinde buluşacak. Maç günleri dışında da birçok etkinliğin düzenleneceği, “yaşayan” bir stadımız olacak. Önümüzdeki günlerde Vodafone Arena ile ilgili ayrıntılı bir tanıtım toplantısı yapacağız ve tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.
 
İlk yarıyı lider olarak tamamlayan futbol takımımız, Şenol Güneş yönetiminde ikinci yarı hazırlıklarını yaptı. Devre arasında futbol takımımıza katkıda bulunacak ve sistemimizi bozmayacak transferler yapmak istedik. Bu doğrultuda izleme ekibimizin ve teknik heyetimizin çalışmalarıyla üç oyuncu takviyesinde bulunduk. İkinci yarıda Siyah-Beyaz formamızı terletecek olan Denys Boyko, Aras Özbiliz ve Alexis Delgado’ya bu vesileyle bir kez daha “Hoş geldiniz” diyorum. Hem futbol takımımıza hem de armamızı gururla taşıyan diğer tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.
 
Futbol takımımızın tek hedefi, şampiyonluk... İkinci yarının ilk maçları olan Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmaları, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Rakiplerimiz oynarken biz maçlarımızı yapamadık. Bu nedenle maç trafiğimiz, önümüdeki günlerde biraz yoğun olacak. Umarım, bizi çok zorlamayacak bir planlamayla, galibiyetler alır, şampiyonluk kupasına bir adım daha yaklaşırız.
 
En derin sevgi ve saygılarımla,
 
Fikret Orman
 
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı