HABERLER

23.01.2016

FUTBOL

Aras Özbiliz BJK TV’ye Konuk Oldu

Aras Özbiliz BJK TV’de yayınlanan Gündem Özel programına katıldı ve ilk demeçlerini verdi.
 
Aras Özbiliz’in açıklamaları özetle şöyle;
 
“Buraya geldiğim için çok mutluyum. En başta biraz heyecan vardı ama çok şükür her şey iyi geçti.
 
Menejerimle uzun süredir görüşülüyordu. Geçen seneden beri temas halindeydik. Transfer bu sezona nasipmiş.
 
Beşiktaş’ta çok büyük futbolcular var. Teknik Direktör Şenol Güneş de çok üst düzey bir hoca. Şu anda çok iyi bir futbol oynanıyor. O yüzden çok memnunum.
 
Ben 7 yaşında Ajax alt yapısında oynamaya başladım ve 15 yıl Ajax’ta kaldım. Altyapıdan A Takıma kadar yükseldim. Oradan da Rusya’ya gitme kararı aldım.
 
Babamdan Beşiktaş ile ilgili birçok güzel şey duydum Bana Beşiktaş taraftarının en güvenilir, en sadık, en coşkulu taraftar grubu olduğunu söyledi.
 
Ajax’ta altyapıdan itibaren hocalarımdan çok şey öğrendim. Özellikle topu kaybetmeme ve değerini bilme konusunda. Artık yaş olarak da tecrübeli sayılabilecek bir durumdayım.
 
Zor sakatlıklar geçirdim ama çok şükür şu anda gayet iyiyim. Uzun süreler futboldan uzak kaldım. Ama önümde güzel zamanlar var.
 
Kuban Krosnadar’daki istatistiklerim çok iyiydi. Kuban’da biraz daha serbest oynuyordum. Bana güven duyuluyordu. Bir futbolcu için kendisine güven duyuluyor olması çok önemli.
 
Sosyal medya üzerinden sıcak bir karşılama aldım. Umarım Beşiktaş taraftarlarıyla aramda sıkı bir bağ oluşacak. Ben elimden gelen her şeyi vereceğim.
 
İstanbul’dan ayrıldığımda çok küçüktüm, 1.5 yaşında ayrıldım buradan ama burda yaşayan bir ailem var. Hala gidip geliniyor. En son geçen yaz buradaydım.
 
Solak bir oyuncu olarak kendimi sağ kanatta daha iyi hissediyorum ama forvet arkasında oynamayı da seviyorum.
 
Umarım önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız ve bu sezonda şampiyonluk gelecek.