HABERLER

17.10.2015

FUTBOL

Çaykur Rizespor Maçı Biletlerinin Satışı Sürüyor

Bilet satın almak için TIKLAYIN
 
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 18 Ekim Pazar günü Saat 20.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.
 
Passolig kart sahipleri için satışa sunulan biletleri satın almak isteyen taraftarlarımız, www.passo.com.tr , N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Ofisi'nden biletlerini passolig kartlarına yükleyebilirler.
 
N'Kolay bilet satış noktaları için TIKLAYIN
 
Passolig kart başvusuru için TIKLAYIN
 
Fenerbahçe Karşılaşmasını Doğu ve Batı Tribünden İzleyen Taraftarlarımız Çaykur Rizespor Maçına Bilet Satın Alamayacaktır
27 Eylül tarihinde oynanan Spor Toto Süper Lig’in 6. Hafta Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşmasını Doğu ve Batı tribünden seyreden taraftarlarımız,  kötü tezahürat nedeniyle Çaykur Rizespor ile oynayacağımız karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır. 
 
Kombine Sahiplerinin Bilet Alımı ve Bilet Ücret İadeleri:
Vodafone Arena’dan kombine, VIP ya da Loca satın alan kombine sahipleri, Çaykur Rizespor karşılaşmasına bilet satın almaları ve bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda, satın aldığı tribün bilet ücreti karşılaşmanın bitiminin ardından iki haftalık süre içerisinde Passolig kartlarına iade edilecektir.
 
Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı:
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Çaykur Rizespor karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir. Maç günü Kombine Satış Merkezimiz saat 17.00’ye kadar hizmet verecektir.
 
Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı:
Maç günü saat 11.00 itibariyle Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır.  

Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme:
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.
 
Bilet Fiyatları:
Doğu Tribün      : 45TL
Batı Tribün         : 30TL
Kuzey Tribün     : 15TL
Güney Tribün   : 15TL
Misafir Takım   : 15 TL
 
Passolig Kart Kullanım Sürenizi Uzatmayı Unutmayın
 
Beşiktaş Passolig Kartlarının e-bilet kullanım süresi kartın satın alındığı tarihten itibaren 1 yılı kapsamaktadır. Bu sürenin sonunda Passolig Kartların e-bilet kullanım hakkı sona ermektedir.

E-bilet kullanım süresi dolan kart sahiplerinin yeni sezon için satın aldıkları kombine kartları da otomatik bloke olacağından, Passolig Kart sahibi taraftarlarımızın e-bilet kullanım sürelerini uzatmaları gerekmektedir.

Taraftarlarımız, www.passolig.com.tr  üzerinden http://bit.ly/1Unp2nW linkini tıklayarak kartlarının e-bilet kullanım sürelerini öğrenebilir ve yenileyebilirler. Internet platformu dışında, BJK Plaza C Blok’ta bulunan Kombine Satış Merkezi’nden de aynı hizmet sunulmaktadır.