HABERLER

13.10.2015

FUTBOL

Çaykur Rizespor Maçı Antrenman Notları

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.
 
Antrenmana bireysel çalışan Veli Kavlak, Ricardo Quaresma, Günay Güvenç ile Milli Takımlarda olan Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Ersan Adem Gülüm katılmadı. Dusko Tosic ise takımla çalıştı.
 
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş tarafından yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışmaları ile başladı. İstasyon çalışmaları, pas çalışması, 5’e 2 çalışması sonrası minik kale maç ve dar alan çalışması değişmeli olarak yapıldı. Antrenman yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.
 
Bu arada alt yapı oyuncularından Fatih Aksoy, Muhammed Enes, Eslem Öztürk ve Fatih Değirmenci A Takımın akşam yapılan antrenmanına katıldı.
 
Beşiktaşımız, çalışmalarına yarın saat 11.30’da yapacağı antrenmanla ve saat 17.00’de Bayrampaşa ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynayacağı hazırlık maçıyla devam edecek.
 
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu