HABERLER

10.10.2015

SPOR OKULLARI

Hatay Beşiktaş Futbol Okulları Törenle Açıldı

Hatay Beşiktaşlılar Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Antakya ve İskenderun Beşiktaş Futbol Okulları düzenlenen tören ile açıldı. Antakya’da Defne Halı Saha Tesisleri’nde ve İskenderun’da Cem Nur Spor Tesisleri’nde gerçekleşen açılış törenleri yoğun katılım ile gerçekleşti. Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin, Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Hatay Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, veliler ve Hatay Beşiktaşlılar Futbol Okulu’nda faaliyet gösterecek sporcuların katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
 
Sportif Direktörümüz Gökhan Keskin, katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı ve şunları söyledi:
“Buraya kadar gelerek yapacağımız açılışta bizleri yalnız bırakmayan katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Fikret Orman’ın sizlere selamını getirdim.Mehmet Başkanımız ile 4-5 yıldır maçlarda beraber bir araya geliyoruz. Elimizden geldiği kadar bizi biz yapan Beşiktaş Kulübüne sahip çıkmaya çalıştık. Buradaki genç kardeşlerimi gördüğümde daha mutlu oluyorum. Genç kardeşlerimizin heyecanı yüzlerinden belli oluyor. Biz her birini Beşiktaşlı olduğumuz için bir Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup olarak görüyoruz. Umuyorum ki ilerde hepsi başarılı olacaktır. Mehmet Yıldız kardeşimize bizleri buraya davet ettiği için teşekkür ediyorum.”
 
Vatandaşların açılışa büyük ilgisinden memnun olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ise, şöyle konuştu: “12 yıldır faaliyet gösteren Hatay Beşiktaşlılar Derneği bünyesindeki faaliyet gösteren Hatay Futbol Okulu olarak Temmuz ayından itibaren Beşiktaş Kulübüne bağlanmış durumdayız. Daha akademik ve profesyonel olarak çocuklarımıza hizmet etmek için buradayız. Başkanımız Fikret Orman’ı 2 yıl süre zarfında iki defa memleketimize getirerek Hatay’ımızı İstanbul’da daha yaygın bir hale getirmiş bulunmaktayız. Bununla beraber Hatay’ımıza iki tane Kartal Yuvası açtık ve yine Hatay ve İskenderun’da Hatay Beşiktaş Futbol Okulları açarak profesyonel bir anlayışla yolumuza devam etmekteyiz.”
 
Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, “Tüm vatandaşlarımıza aramıza katılarak bizleri bu açılışta onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. 25 yıla yakın Beşiktaş’ta görev yaptım. Pek çok oyuncunun yetişmesine katkımız oldu. Amacımız Beşiktaş’ın her yerde adını duyurmak. Bu okulları açarak genç kardeşlerimizi sosyal olarak sahalarda birer yıldız haline getirip yeteneklerini sergilemeleri için çalışıyoruz. Yaklaşık 100 tane Futbol Okulumuz var. Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız’ın başarılarını yakından izliyoruz. Bu vesile ile burada olmaktan çok mutluyuz. Açılacak okullarımızın gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Gökhan Keskin ve Ufuk Pak’a plaket takdim edildi. Açılış, futbol okulu öğrencileri ile toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.