HABERLER

05.10.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızda Bş. Bld. Ankaraspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig’in 4. haftasında Bş. Bld. Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
 
Takımımız antrenmana futsal oynayarak başladı. Oyuncularımız, siyah ve beyaz olmak üzere iki takıma ayrıldı. Siyah takım; Josip, Mesut, Ramazan, Tolga, Oğulcan ve Nemanja’dan oluşurken beyaz takımı; Mehmet, İbrahim, Miroslav, Uğur, Darko ve Şenol oluşturdu. Yüksek tempoda geçen mücadeledeyi siyah takım Oğulcan (2), Ramazan (2), Nemanja ve Mesut’un golleriyle 6-3 kazandı. Beyaz takımın golleri İbrahim, Darko ve Şenol’dan geldi.
 
Takımımız, ardından açma-germe hareketleriyle antrenmana devam etti. Ekibimiz, 2’şerli gruplar halinde tam sahada pas çalışması gerçekleştirdi. Pas çalışmasını tamamlayan ekibimiz, ardından pozisyon atışları gerçekleştirdi. Son bölümde 3’erli gruplara ayrılan ekibimiz, yarı sahada savunma ve hücum varyasyonlarıyla çalışmayı tamamladı.