HABERLER

13.09.2015

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:2 M. Başakşehir:0 (U-21)

U-21 Takımımız, ligin 4. haftasında Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan mücadeleye takımımız, Veysel Sapan, Beytullah Ayduvan, Halil İbrahim Mızrap, Fatih Aksoy, Furkan Akbulut, Eslem Öztürk, Devrim Taşkaya, Emre Turan, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş ve Hüseyin Afkan ilk onbiriyle başladı.
 
Mücadeleye konuk ekip Medipol Başakşehir başladı. Orta alan mücadelesiyle geçen karşılaşmada iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı. Ekibimiz, rakibin sert savunması karşısında bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Ceza sahası önünde oluşan faul pozisyonunda topu hızlı kullanan Eslem, topu Hamza ile buluşturdu. Müsait pozisyonda topla buluşan Hamza attığı golle ekibimizi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran takımımız, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarıyı Hamza’nın golüyle 1-0 önde tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci yarıya hızlı başladı. Baskılı oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımız, orta alanda rakibine geçit vermedi. Eslem ile oyuna yön veren takımımız, kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede pozisyon aradı. Savunma hattında iyi bir oyun sergileyen Fatih ve Furkan, rakiplerine geçit vermedi. Uzatma dakikalarında sol taraftan kullanılan kornerde ceza sahasında iyi yer tutan Sedat, maçın skorunu belirledi ve siyah-beyazlılarımız, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.