HABERLER

04.09.2015

GÜNCEL HABERLER

Yardımlarınız Hopa'ya Ulaştırıldı

Tarihinin en büyük felaketini yaşayan Hopa halkına destek için Kulübümüzün başlattığı 'Hopa'nın gücüne güç kat' kampanyasına ilgi büyük oldu.

Taraftarlarımızın, duyarlı vatandaşlarımızın, Kartal Yuvası'nın, ayrıca sponsor ve lisansiyelerimizin destekleriyle toparlanan yardımlar Beşiktaş Tırıyla Hopa'ya götürülerek bugün Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve yetkililere teslim edildi.

Teslim törenine Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ ile birlikte kulüp yetkililerimiz katıldı. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe de teslim töreninde yer aldı ve dayanışma örneği sergileyen kulübümüze teşekkür etti.

Emre Kocadağ yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Burada çok büyük bir doğa olayı yaşandı. Beşiktaş tarihinde olduğu gibi, kimin ihtiyacı varsa onun yanında olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir. Türkiye'nin en Batısından en Doğusuna, dün Soma'da olduğu gibi bugün Hopa'dayız... Yaraları sarabilmek için bir nebze yardımımız olabilirse bu bizi çok mutlu eder. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük camiasıdır, kulübüdür. İşte bu büyüklük böyle günlerde meydana çıkıyor. Hopa'ya Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulumuzun, taraftarlarımızın selamını ve yardımlarını getirdik. İnşallah Allah bir daha bu coğrafyaya böyle kötü günler göstermez. Kayıplar için Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine sabır diliyorum."

Ayrıca kulüp yetkililerimiz Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan'ı makamında ziyaret ederek üzüntülerini dile getirdi ve forma hediye etti.

3 kişinin yaşamını yitirdiği Kara ailesine de ziyarette bulunan yetkililerimiz, sabır ve başsağlığı diledi.