HABERLER

02.09.2015

HENTBOL

Süper Kupa Şampiyonu Beşiktaş Mogaz

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Kupa Finali’nde Merzifon Belediyesi’ni 36-33 yendi ve 11. kez Süper Kupa’yı müzemize getirdi.

Siyah-beyazlılarımız Süper Kupa finaline; Miroslav, Ivan, David-Predrag, Nemanja, Ramazan, Darko, Tolga-Josip ilk 7’lisiyle başladı.
 
Maça daha tempolu giren ekip Merzifon Belediyesi oldu ve rakibimiz ilk dakikalarda buldukları gollerle 2-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmadaki ilk golümüz Tolga Özbahar’dan geldi. İlk dakikalar geride kalırken oyuna denge getiren siiyah-beyazlılarımız arka arkaya bulduğu gollerle öne geçmeyi başardı.  İlk devrenin ortalarına gelinirken rakibimiz Merzifon Belediyesi hızlı hücumlarla etkili oldu ve oyunu önde götürdü. Siyah-beyazlılarımız rakibe Ivan Nincevic-Ramazan Döne ikilisiyle cevap verdi ve tekrar öne geçti. İlk yarının sonlarında dengede bir oyun vardı ve ilk yarı siyah-beyazlılarımızın 19-16 üstünlüğüyle tamamlandı.
 
İkinci yarıya ekibimiz daha organize ve kendinden emin başladı. İkinci yarıdaki ilk golümüz Darko Djukic’ten geldi. İkinci yarının başında siyah-beyazlılarımız kanatlardan yaptığı ataklarla etkili oldu. Ivan Nincevic’in etkili ve baskın hücum performansı ikinci yarıda da devam etti. Ekibimiz ikinci yarının ortalarına doğru oyunun kontrolünü ele aldı ve aradaki sayı farkını açtı. Ancak Merzifon Belediyesi geri dönmeyi başararak oyuna tekrardan bir denge getirdi. Ivan Nincevic karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Maçın son dakikaları oldukça heyecanlı geçti ama ekibimiz tecrübesiyle maçı 36-33 kazanmayı bildi ve 11. kez Süper Kupa’yı müzemize getirdi.