HABERLER

02.09.2015

HENTBOL

Hentbol Takımımız, Mogaz Yetkilileriyle Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Kupa Finali öncesinde Mogaz yetkilileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Crowne Plaza’da gerçekleşen öğle yemeğine Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın, Beşiktaş Mogaz Takımımızın İdari Menajeri Berk Karahan, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat, Aygaz Tüplügaz Pazarlama Sorumlusu Saadettin Samrıoğlu katıldı.  
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte internet sitemize açıklamalarda bulunan Erdal Karacan;
 
‘’Bugün sayın Mogaz yöneticileriyle birlikteyiz, akşam üzeri ve maçtan sonra da beraber olacağız. Bugün Koç Grubu’nun değerli üyeleriyle, Ankara’daki müşteri temsilcileriyle, Ankara bayileriyle öğleden sonra beraber olacağız. Bu iş birliğini en üst seviyeye çıkartmak için bu tip yemekleri sık sık tekrarlıyoruz. Buna Ankara’da da devam edeceğiz. Beşiktaş Mogaz işbirliği başarıya hedeflenmiştir. Hedefimiz kupaları kazanmaktır. Bunun için işbirliği içindeyiz. Çok değerli bir rakibimiz var. Muhakkak onlar da çok iyi hazırlandılar. Ama bizim Süper Kupa'yı alarak İstanbul’a dönceğimize inancımız tam.’’
 
Takımımızla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Ercüment Polat, ‘’Öncelikle Ankara’da takım yöneticiyleriyle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Çok keyifli vakit geçiriyoruz. Akşam da hep beraber Süper Kupa Finali’ne geçeceğiz. Mogaz tarafından kalabalık bir katılımımız olacak. İlk defa bu kadar katılım olacak. Heralde 30 kişiyi bulacağız ve Aygaz, Mogaz bayilerimizden, tüm Tüplügaz’daki servis görevlilerimize, bölge müdürlüğü çalışanlarımıza kadar katılım olacak. Takımımızı desteklemek için hazırız. İnşallah sonucunun da iyi olacağını düşünüyoruz.’’ dedi.