HABERLER

02.09.2015

BASKETBOL

DJ Seeley: “Taraftarımızın beklentisini en iyi şekilde karşılayacağım”

Başarılı basketbolcumuz DJ Seeley, siyah-beyazlılarımızın Finlandiya kampında açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Finlandiya’da kamp yaparak sürdüren Erkek Basketbol Takımımız’da basketbolcumuz DJ Seeley, internet sitemize özel açıklamalarda bulundu.
 
Başarılı basketbolcumuz Dj Seeley, şöyle konuştu;
 
“Burada aile ortamı var”
“Burada her şey şu ana kadar çok iyi gidiyor. Şu anda çalıştığımız antrenörlerimizin ve çalışanların oyunculara karşı tutunu çok iyi, ilk geldiğim günden beri burada bir aile ortamının olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda İstanbul’u ve Beşiktaş semtini de çok sevdim. İstanbul çok büyük ve güzel bir şehir.”
 
“Sıkı bir çalışma dönemi geçiyor”
“İstanbul’da yaklaşık 2 hafta önce idmanlarımıza başladık. Şu anda Finlandiya’da kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıkı bir çalışma dönemi geçiyor bizim için. Hem takım hem de bireysel olarak kendimizi sezona hazırlamaya çalışıyoruz. Kamp ortamı arkadaşlık bağının da artmasını sağlıyor ve bu da antrenmanlardaki verimimizi arttırıyor.”
 
“Beşiktaş büyük bir kulüp”
“Beşiktaş’ı ve taraftarının ismini daha önce çok duymuştum. Eurocup’ta da bir kere Beşiktaş’a karşı oynamış ve evindeki o atmosferi görme şansım olmuştu. Özellikle NBA’den yapılan transferler sırasında Beşiktaş’ı daha yakından tanıma fırsatım oldu. Beşiktaş gerçekten çok büyük bir kulüp bunun farkındayım.”
 
“Taraftarımız bize destek versin”
“Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla taraftarımızın benden beklentisi çok yüksek. Bunu bilerek daha çok çalışıyorum ve umuyorum ki onların beklentileri en iyi şekilde karşılayacağım. Türkiye Ligi’nde ve Eurocup’ta takımımın daha ileriye gitmesi için elimden gelenin fazlasını sahaya koyacağım. Taraftarımızın bize destek versin biz onlara büyük mutluluklar yaşatalım.”                 
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı