HABERLER

01.09.2015

HENTBOL

Süper Kupa Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Kupa Finali’nde karşılaşacağı Merzifon Belediye Hentbol Spor Kulübü hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

THF Spor Salonu’nda antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler, yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.
 
Takımımız, antrenmana futsal ile başladı. Yelekli takımı Mehmet, Uğur, Tolga, İbrahim, Oğulcan, Ramazan ve Volkan oluştururken yeleksiz takımda Darko, Miroslav, Josip, Predrag, Nemanja, David ve Ivan yer aldı. Çekişmeli geçen mücadele 3-3 beraberlikle tamamlandı. Yelekli takımın gollerini Oğulcan (2) ve İbrahim kaydederken yeleksiz takımın golleri David (2) ve Ivan’dan geldi.
 
Antrenman açma-germe hareketlerinin ardından 2’li pas çalışmasıyla devam etti. Yarı sahada pas çalışması yapan siyah-beyazlılarımız, antrenmanda tam sahada hız ve şut çalışması gerçekleştirdi. Ardından iki gruba ayrılarak pozisyon atışları üzerine çalışma yaptı. Ekibimiz, daha sonra çift kalede hücum ve savunma varyasyonları üzerine çalışma gerçekleştirdi. Antrenman oyuncularımızın çift kalede şut çalışmasıyla sona erdi.
 
Takımımız, antrenmanını ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.