HABERLER

Başkanımız Fikret Orman'ın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısında camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Beşiktaş Ailesi,
 
Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonuna bol gollü ve seyri zevk veren bir futbolla başladık. Ardından oynadığımız Trabzonspor maçında ise istediğimiz galibiyeti alamadık. Ancak ligin uzun bir maraton olduğunu unutmamalıyız. Başarıya ulaşmak için daha önümüzde uzun bir yol var. Bunun bilincinde olarak hareket etmeli ve sabırlı olmalıyız. Daha sezon başında ilan edilen şampiyonluklara ya da maç sonucuna göre oluşturulan negatif algı çabalarına itibar etmemeliyiz. Sadece bugünü düşünerek değil, geleceğe odaklanarak yaptığımız yoğun çalışmaların neticesinde bir araya getirdiğimiz kadromuz, ilerleyen haftalarda uyum sürecini tamamlayacak, performansını çok daha üst noktalara taşıyacaktır. Hedefimiz, ligde şampiyonluk ve Avrupa’da kupa kaldırmak... Vodafone Arena’nın tamamlanmasıyla ve sizlerin desteğiyle bu başarılar camiamıza hiç uzak değil. Ancak sevgili Beşiktaşlılar, mabedimize kavuşana kadar, takımımız nerede mücadele ederse etsin desteğinizi esirgememeniz, futbolcularımızın gücüne güç katmanız bizim için çok önemli...
 
“Namağlup tek şampiyon” unvanına sahip kulübümüzde, satranç takımımızın namağlup lig şampiyonluğu, Beşiktaş Mogaz, U-13 ve U-12 takımlarımızın namağlup turnuva şampiyonlukları bizi fazlasıyla gururlandırdı. Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nde namağlup şampiyon olan satranç takımımız, beşinci şampiyonluğuna ulaşarak “ligde en çok şampiyon olan takım” unvanını elde etti. Yine Beşiktaş Mogaz Hentbol, U-13 ve U-12 takımlarımız katıldıkları turnuvalarda kulübümüzü başarılı bir şekilde temsil ederek namağlup şampiyon oldular. Tüm teknik heyetlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyor, tüm takımlarımıza yeni sezonlarında başarılar diliyorum.
 
Beşiktaş, her zaman gücünü taraftarından almıştır. Son olarak sosyal medyada örgütlenerek, Kartal Yuvası mağazalarımızda buluşan, alışveriş yapan büyük Beşiktaş taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlarımızın bu çağrısı üzerine sadece iki günde 1 milyon 100 bin TL’lik ciro elde edildi ve sekiz bine yakın forma satışı gerçekleştirildi. Taraftarlarımızın Kartal Yuvası’na gösterdiği bu ilgiyi kombine kartlarımıza da göstermelerini, bu sayede Vodafone Arena’ya herkesin bir tuğla koymasını, hepimizin hayallerini süsleyen stadımızı bir an önce bitirmeyi arzu ediyorum.
 
İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği bayramlar, aynı zamanda milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı insanları birleştiren özel günlerdir.
Sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte tüm camiamızın ve taraftarlarımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum.
 
En derin sevgi ve saygılarımla,
 
Fikret Orman
 
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı