HABERLER

31.08.2015

HENTBOL

‘Yeni Sezona Süper Kupayla Başlamak İstiyoruz’

Beşiktaş Mogaz Takımımızın oyuncuları Ramazan Döne, Uğur Çoban ve Volkan Çalışkan, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Sporcularımız şu şekilde açıklamalar yaptı;
 
Ramazan Döne: "Yeni sezona başlıyoruz. Oynadığımız turnuvalardaki takım uyumumuz ve burada yaptığımız antrenmanlarla çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İnşallah Çarşamba günü oynayacağımız Süper Kupa Finali’ni kazanarak lige kupayla başlayacağız. Ankara’da yaşayan Beşiktaşlı taraftarlarımızı THF Spor Salonu’nda yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte 11. Süper Kupa’yı müzemize götüreceğiz."
 
Uğur Çoban: "Çarşamba günü sezonun ilk maçına çıkacağız. Öncelikle iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Sezon başından beri 2 tane turnuvaya katıldık. Takım olarak iyi durumdayız. Bir kaç sakat arkadaşımız dışına bir eksiğimiz bulunmuyor. Tecrübemizi kullanarak kupa kazanma alışkanlığımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah sezona kupayla başlayacağız."
 
Volkan Çalışkan: "Sezona 2 tane hazırlık turnuvasına katılarak başladık. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızla beraber uyum sürecini atlattık. 27 Temmuz’dan beri yaptığımız antrenmanlarla iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni sezonun ilk maçında Merzifon Belediyesi Hentbol Spor Kulübü’yle Süper Kupa Finali’nde karşılaşacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle Süper Kupa’yı müzemize götüreceğiz."