HABERLER

22.08.2015

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:2 Trabzonspor:2 (U-21)

U-21 Takımımız, ligin 2. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Veysel Sapan, Serkan Yavuz, Beytullah Ayduvan, Fatih Aksoy, Halil İbrahim Mızrap, Eslem Öztürk, Devrim Taşkaya, Emre Turan, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş ve Hüseyin Afkan ilk on biriyle başladı. 
 
Takımımız, ilk yarıya tutuk başladı. Orta alan mücadelesiyle geçen maçta rakibinin hızlı ataklarına engel olamayan ekibimiz, peş peşe kalesinde gördüğü gollerle 2-0 geriye düştü. 2. golden sonra toparlanan takımımız, baskıyı artırdı ve rakibine oyun kurma şansı tanımadı. Hücumdaki etkili oyununu skora yansıtan takımımız, Hüseyin Afkan ve Hamza Küçükköylü'nün golleriyle ilk yarıyı 2-2 eşitlikle tamamladı. 
 
İkinci yarıya iki takım da tempolu başladı. Orta alanda Emre ve Eslem ile disiplinli bir oyun sergileyen ekibimiz rakibine geçit vermedi. Serkan, rakibiyle girdiği tartışma sonucu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Yüksek tempoda geçen mücadelede iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.