HABERLER

19.08.2015

FUTBOL

1. Hafta Değerlendirmesi

Beşiktaş Futbol Takımımız 2015-2016 sezonuna başarılı bir başlangıç yaptı. Almanya ve Avusturya kampları ve günde 2 idmanla süregelen başarılı bir kamp döneminin ilk semeresi olarak alınan sonuçtan ve daha önemlisi oynan futboldan büyük bir mutluluk duyduk.

Başarı, gözlerin Beşiktaş’a ve futbolcularına dönmesine neden oldu. Bu aşamada özellikle medyada galibiyet sonrasında abartılı ifadeler kullanılmasını, hocamız Şenol Güneş ve oyuncumuz Oğuzhan Özyakup üzerinden kurgulanan haber ve yaklaşımları dikkatle not ettik. Zira geçtiğimiz sezonda da başarılı bir başlangıç sürecinin Beşiktaş aleyhine nasıl kullanıldığını unutmadık. Bu nedenle de ayakları yere basan, sağduyulu, tevazu ve yıl sonunda büyük Beşiktaş taraftarının özlemini çektiği şampiyonluk hedefine kadar itidalli bir duruş sergilemeyi önemsiyoruz.

Keza oyuncularımız arasında takım arkadaşlığının en iyi seviyede olduğu bir dönemde, haberi yazan gazetecinin subjektif gözlemlerine dayanan, oyuncularımız arasında soğukluk olduğuna ilişkin kimi haberlere taraftarımızın itibar etmemesini diliyoruz.

Bugün başarılı bir operasyon geçiren sevgili oyuncumuz Veli Kavlak’a acil şifalar diler, takımımıza en kısa sürede katılmasını temenni ederiz.

Neredeyse 3 ay sonra Beşiktaşımız taraftarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Heyecanlı ve coşkuluyuz. Vodafone Arena Stadımız için geri sayımın olduğu bu dönemde, büyük Beşiktaş taraftarlarını 22 Ağustos Cumartesi günü, Atatürk Olimpiyat Stadı'na davet ediyoruz.

Unutmayın! Siz yoksanız, çok eksiğiz…